2777
2789
عنوان

شما هم کلیپ این بلاگر توهین کننده رو دیدید

| مشاهده متن کامل بحث + 712 بازدید | 58 پست

روان پریشه بابا ... حجاب میکنه هیچ جاش پیدا نیست اونوقت انقدر حرف جنسی میزنه .‌‌..

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی توهین هم هیچ اشکالی نداره مثل اینکه کسی رو در انگلیس بیان به جرم توهین به هری پاتر مواخذه کنند

مگه جنگله هر کی هرکی باشه فردوسی برا ایرانیا قابل احترامه و مایه افتخار روش تعصب دارن شما به عزیزت کسی اینجور حرف بزنه بازم به آزادی بیان معتقدی یانه

اصلا توهین کنه یه شاعر قرون وسطایی و کتابش نباید اینقدر مقدس غیرقابل نقد حتی توهین باشند

😐😐😐😐

اصلا توهین کنه؟!

خجالت بکش

مطمئنی ایرانی هستی؟

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

توهینی در کار نبوده حق آزادی بیان افراد محترمه

خیلی برام عجیبه شما چرا هر تاپیکی که یکی توهین میکنه به تاریخ ایران یا ایرانی و اسطوره هاش یه کامنتی میزاره که به نفع جبهه مقابله؟چندبارم شنیدم اینجا ایرانی نیستی

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

اصلا توهین کنه یه شاعر قرون وسطایی و کتابش نباید اینقدر مقدس غیرقابل نقد حتی توهین باشند

برای منی که به تاریخ این کشور افتخار میکنم فردوسی مقدسه

🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂

😐😐😐😐اصلا توهین کنه؟!خجالت بکشمطمئنی ایرانی هستی؟

ایرانی نیست فکر نمیکنم کامنت بالاترمو بخون ایشون معلوم الحاله