2777
2789
عنوان

شما هم کلیپ این بلاگر توهین کننده رو دیدید

| مشاهده متن کامل بحث + 731 بازدید | 58 پست
فردوسی و شاهنامه هیچ قداستی ندارند هیچ خط قرمزی واسه نقد و شوخی نداره شما برو سخنرانی شاملو تو دانشگ ...

آقاجان نقد کردن با توهین کردن فرق میکنه...

فردوسی داره توصیف میکنه یک مار رو 

بعد این خانوم مثلا برای طنز و خنده یه جوری اجرا میکنه که هر چی +۱۸میاد تو ذهن مخاطب 

🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امپراطور کوزکو یعنی چی؟

نمیدونم

ولی چادر سرش میکرد کلیپ طنز میساخت

🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂

فردوسی و شاهنامه هیچ قداستی ندارند هیچ خط قرمزی واسه نقد و شوخی نداره شما برو سخنرانی شاملو تو دانشگ ...

همین که بلدی فارسی حرف بزنی و این اراجیف رو کامنت کنی صدقه سر شاعرهای بزرگی مثل فردوسی بوده

ولی انقدر بدبختی و وطن فروشی که داری از کوزکو طرفداری میکنی 

ریپلای نکن نخونده پاک میکنم 

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
توهینی در کار نبوده حق آزادی بیان افراد محترمه

به فردوسی بگه کپه عن تقدیمت ازاری بیانه؟؟؟؟ خدا شفات بده

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
آقاجان نقد کردن با توهین کردن فرق میکنه...فردوسی داره توصیف میکنه یک مار رو بعد این خانوم مثلا برای ...

اصلا توهین کنه یه شاعر قرون وسطایی و کتابش نباید اینقدر مقدس غیرقابل نقد حتی توهین باشند 

از شاملو مشکل دار تر وجود داره؟ 

قداست نداشتن لایق بی هویت هاست. نه فرهنگ و زبان ایرانی.

و خدایی هست مهربانتر از حد تصور 😍 خدایا شکرت. 
حتی توهین هم هیچ اشکالی نداره مثل اینکه کسی رو در انگلیس بیان به جرم توهین به هری پاتر مواخذه کنند

خودتو زدی به نفهمی راحتی فردوسی رو با هری پاتر مقایسه میکنی

وطنم پاره ی  تنم ،خدایا حافظ رهبر عزیزم (سید علی)باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا حافظ دلاور مردان (سربازان)سرزمینم باش🇮🇷🇮🇷🇮🇷.گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌هرکی امضامو خوندلطفا برای عاقبت بخیری بچه هام صلوات بفرسته😘😘😘😘🌷🌷🌷

عه حق آزادی بیان فرق میکنه با اینکه طرف بیاید افکار بد ذهنی خودشو به شخصیت های شاهنامه بده بعدم بیاد ...

اینقدبددهنه چندش من یه کلیپ ازش توی اینستا دیدم که بایه پسرمعلول حرفای مثبت ۱۸میزدکثافت