2777
2789
عنوان

هرکی منو میبینه میگه دماغتو عمل کن

343 بازدید | 24 پست

من دماغم سربالاس ضربه بدی توبچگی خوردم قوز دراومده

دوست ندارم دماغمو اما باش مشکلی هم ندارم

دوست دارم حالت طبیعی باشه نمیخوام عمل کنم

حالا هرکسی بم میرسه میگه توهم عمل میکنی توهم عمل کن

آبجیم میگه استخوونیه دماغت عمل کنی خوب درمیاد فقط توصورتت مشکل دماغته بقیه اوکیه

امشب بادوستام شهربازی رفتیم مامان دوستمم بود گف فلانی (خبرمن)هم دماغشو عمل میکنه؟

الانم به خواهرم زنگ زدم داشتیم حرف میزدیم یکی از دوستام دماغشو عمل کرده بود بش گفتم میگه توهم گوشواره های طلاتو بفروش بروعمل کن

خب شاید یکی دوست نداشته باشه عمل کنه چرا همه به زبون میارن

ای کاش دماغمم مثل خواهرم بود اون خیلی دماغش خوبه هیچکی ایراد نمیگیره ازش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم قوز داره بااینکه شدیدع ولی دوسش دارم همش بهم میگن همش حساس مبشم یا حس بدی دارم ب خودم

مث خودمی دقیقا

هم باش مشکل دارم هم دلم نمیخواد عمل کنم

میترسم قیافم تغییرکنه یا بد عمل بشه

اصلا دوست داذم توحالت طبیعی باشم

من ضربه ای که دماغم خورد توسن رشد بودم خون اومد مامان بابام کاری نکردن گفتن خودش خوب میشه😕

ببین راستش من هرکس دماغم میبینه میگه اوکیه نیاز ب عمل نداره من خودم دوس دارم 

پسس تو با خودت مشکل نداری و خودت و دوست داری 

سعی کن اینقدر توجه نکنی که بخواد رو فکرت تاثیر بزاره 

اصلا جامعه داره سمتی میره که اگر یه ذره نقص تو صورتت باشه تابلو میشه‌..نمیدونم ولی اگر همه بت میگن برو طبیعی عمل کن .این قوز دماغ نود درصد زیبایی صورت میگیره

خدایا امیدم به خودته

انگار قراره همه لبا اردکی و دماغ عروسکی باشن

واقعا

الان طوری شده که حتی اونایی که دماغشون خوبه هم عمل میکنن 

حالا اونایی که دماغشون خوب نیس حق دارن خدایی

ولی انقد دماغ عملی زیاد شده خجالت میکشم نچرالم

ببین راستش من هرکس دماغم میبینه میگه اوکیه نیاز ب عمل نداره من خودم دوس دارم پسس تو با خودت مشکل ندا ...

اخه خیلی میگن 

خوبه خودمم میدونم قوز داره ولی بازم به روم میارن همش

به زور میگن بروعمل کن

مث خودمی دقیقاهم باش مشکل دارم هم دلم نمیخواد عمل کنممیترسم قیافم تغییرکنه یا بد عمل بشهاصلا دوست دا ...

آره منم خیلی از عمل میترسم خیلیم وسواسیم مجانیم حتی حاضر نیستم پای عمل برم 

هی میان تو صورتت یا به دماغتم زل میزنن 

واقعاهم نمیشده دیگ کاریش کرد مگ اینکه سن بالاتر میرفت همون برای عمل میرفتی 

🍓

واقعاالان طوری شده که حتی اونایی که دماغشون خوبه هم عمل میکنن حالا اونایی که دماغشون خوب نیس حق دارن ...

آره آدم از ی طرفم وسوسه میشه ی موقعه هایی من خودم خیلی دلم نیست ولی واقعا خسته شدم دیگ هرکی بهم میرسه میگه 

🍓

آره منم خیلی از عمل میترسم خیلیم وسواسیم مجانیم حتی حاضر نیستم پای عمل برم هی میان تو صورتت یا به دم ...

چمیدونم والا

نمیدونم چه کنم آخه بابام پول نمیده فعلا

خودمم تازه ۱۸ شدم میخوام پشت کنکورم بمونم

الویتم چون خودمون ماشین نداشتیم دلم میخواد ماشین بخرم باوام وسرکار تا سال بعد یادوسال دیگ

پولم به عمل بینی نمیرسه 

انقدم بقیه میگن اصلا دلم نمیخواد کسی نیم رخ منوببینه