2777
2789

نیاین بگید ارزشش به اعتماد به نفس و اخلاق و ذاتشه و از این چرت و پرتا 

من منظورم اون واقعیتی هست که تو ازدواج در نظر گرفته میشه و فقط هم این دو معیار رو در نظر بگیرید من‌ فعلا اخلاق رو کاری ندارم

به نظرتون مقدار مهریه و سختگیری دختر تو ازدواج با تحصیلات و درآمدش باید متناسب باشه یا ظاهرش؟ مثلا یه دختر خوشگل دیپلمه که شاغل نیست باید بیشتر سکه بندازه و انتظار بیشتری داشته باشه از سطح خواستگار و هزینه ها و ...یا یه دختر زشت داروساز که درآمد خوبی داره؟ کدومشون ارزش بیشتری دارند 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تحصیلاتش چون قیافه با ی تصادف ممکنه از بین بره با ی ضربه کوچیکی ممکنه آدم ناقص بشه 

ارزش از چیزی میاد ک انسان به دست بیاره مثل رفتار خوب مهارت خوب انسانیت داشتن و..

معلومه تحصیلات حداقل دور و بر من که اینجوریه 

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

نظر خودمو نمیگم که به نظر من چی ارزشه

ولی اینی که تو میگی به شدت به پسر و خانواده پسر بستگی داره. بعضیا اینقد براشون موقعیت اجتماعی و شخصیت طرفشون مهمه که زیبایی اولویتش میاد پایین. بعضی پسرا فقط دوست دارن خوشگل باشه. حالا بقیه‌ش هر چی. حتی بعضیا ترجیح میدن خانه دار باشه و به خونه برسه.

تو مدرسه ابتدایی م نوشته شد بود: ارزس هر کس به اندازه دانش اوست.

واقعا اینطوره. دانش و تحصیلات چیزی مجزا از وجود و شخصیت انسان نیست. تحصیلات (اگر واقعی صورت گیرد) بر تمام وجود و شخصیت و جهان بینی و سبک زندگی و... تاثیر می زاره . به همین خاطر ارزشمنده

نوشتن همچون زیستن، نوعی خلق کردن است. نوشته ام را اصلا نخوان. من به آنچه می نویسم و تو آنچه را که میخوانی باور ندارم ولی باز می نویسم چون زندگی میکنم..