2777
2789
عنوان

توروخدا بگین چیکار کنم با بابام به نظرتون کارم اشتباه بود

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 49 پست
دلم خیلی واسه مامانم میسوزه گناه داره اصلا نمی‌دونم چیکار کنم به نظرت وقتی بابام داره با فحشای رکیک ...

الهی بگردم. بخدا درکت میکنم. اتفاقا خود من از اونایی هستم که همیشه خودمو انداختم جلو و از مامانم دفاع کردم. ولی موهام سفید شد از دست این پدر و عوض هم نشد که نشد.

الهی بگردم. بخدا درکت میکنم. اتفاقا خود من از اونایی هستم که همیشه خودمو انداختم جلو و از مامانم دفا ...

ممنونم ازت ❤️حداقل اینجا که حرف میزنم یکم سبک میشم الان حتی جرعت ندارم جلو بابام گریه کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بابامه دوسش دارم دلم نمیاد خیلی بدی داره اما خیلی دوسم داره واسه اون حرفی که زدم عذاب وجدان دا ...

شما اونقدر احترام گذاشتین و چیزی نگفتین که فکر میکنه شما برده‌ی اونین به نظرم اگه مادرت شرایطشو داره یه تشر کوچولو لازمه

و امیدوارم هرچه زودتر حالتون خوب شه💕