بخدا دیگه نمدونم چیکار کنم توروخدا بخونین ممکنه طولانی شه نمدونم الان با کی حرف بزنم ۱۶ سالمه تورو جون هرکس دوست دارین بگین چیکار کنم
بابا خیلی بد اخلاقه خیلی واقعا خیلی نزدیک عروسی داداشمه بابام هزار تومن واسه عروسی کمکش نکردن اما ناراحتن که عروسی میگیره یا فیلمبردار گرفته با رفته از یه شهر دیگه لباس عروس گرفته میگن نباید اینقدر پول میداد بابا خیلی خسیسن ماشهرمون خیلی کوچیکه هیچ بازار خوبی نیست واسه همین میریم شهر اطراف برای خرید دو روزه ما اومدیم شهر دیگه واسه خرید بابام کلا ۲ تومن خرج کردن تمام خریدای من و مامانم( از لباس مجلسی و شال و کفش و مانتو همچین) بابام حتی یه تعارف نزدن که پول فلان چیزو من بدم حدود ۲۰ ملیون شد پول کادو عروسی داداشمم قراره مامانم ۴۰ تومن بدن بابام چیزی نمیدن( مامانم شاغلن و وام گرفتن ، وامو بابام گرفته اما سر اونم خیلی غر و منت و اینا شنیدیم از بابام) امشب تو پاساژ بابام گفتن ازون ۱۰۰ تومن وام ۴ تومن من خرج کردم واسه گرفتنش پولشو برام واریز کن بعد من و مامانم به شوخی و اینا رد کردیمش بعد بابام رفتن شلوار بخرن ( یک ملیون شد) پولشو با کارت مامانم حساب کردن منم عصبی شدم گفتم دو روزه به تعارف نکردین حالا گیر اون ۴ تومنین اینهمه مامان واسه من خرج میکنن شما چی پس( حداقل ۸۰ درصد خرج منو مامانم میدن) بابام ناراحت شدن شروع کردن به غر زدن و دعوا حتی تو پاساژ نزدیک بود کتک بخورم و تا رسیدیم هتل همه جوره به من و مامانم فهش دادن الآنم رفتن گوشه حیاط نشستن به نظرتون اشتباه کردم؟ حس میکنم دلشون شکست ولی اخلاق و رفتار بابام خیلی عجیب بده تا نبینی درک نمیکنی