2777
2789
عنوان

خييلي دلم گرفته😓😓

121 بازدید | 7 پست

بچه ها من سه تار خواهر دارم وهرسه عزدواج كردن و من اخريم،ازدواج من بهتر بوده هم مال و هم اخلاقي..نميدونم چجوري بگم،چن روز پيش ما ماشينممونو عوض كرديم وشاسي خريديم،يكي از خواهرم از اون روز ديگه به من محل نميده😓خييلي ناراحتم،خيلي دلم گرفته،اخه مگه خواهرم بايد اينجوري باشه،خب من جيكار كنم شوهرمم دوس داره از امكاناتش استفاده كنه اونم كارميكنه زحمت ميكشه،هر كسي روزيش يه جوره..من بايد چطوري رفتار كنم كه اين حس اونا كه نميدونمم اسمشو ميشه گذاشت حسادت يا نه از بين بره؟؟؟بخدا من هرمشكلي كه دارن زودتر ازهمه پيششونم..به هر كدوموشون عيدي دادم كه واسه بچه هلشون خريد كنن..اخه اين دنيا چه ارزشي داره اخه..خواهر ادمم اينجوري كنه ديگه ادم بايد كي پشتش باشه😓

شاید خودتو میگیری براشون

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا اين جه حرفيه،شما پست اولو دقيق نخوندب حتما😕

خوندم عزیزم

میگی وضع مالیتون بهتره،ماشین خریدین خواهرت بت محل نمیده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
منكه بهتون گفتم كه من خييلي باهاشون صنيميم،هرمشكلي دارن من اول پاپيش ميدارم

پس شاید واقعا حسادت میکنن بهتون چون خواهر کوچکترم هستین

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم،اخه مگه میشه ماشینه شاسی بخریدبعدخواهرت الکی الکی محل نده😳😳

چرا نمیشه؟ اگه حسادت نکنه شاید غبطه میخوره که خواهر کوچیکترش داره وایشون نه.استارتر شما هم حساس نباش روش خودتو ادامه بده انشاءالله حل میشه