2777
2789

تعریف کنید بخندیم 

بره پربازدیدترین بشه😁😁😂😂🤧

خودم مثلاً یبار رفتم مغازه بعد خاستم بیام بیرون دسته درو گم کردم ازین در شیشه ای ها بود بعد یارو گفت دستش اونوره 

تازه وقتی هم رفتم تو مغازه‌ باز دسته رو گم کردم🤧😂😂😂

وقتے آدم از چیزی غنے باشہ باهاش فخر نمےفروشہ ،آدم‌ها اندازه کمبودهاشون پُز میدن :)!🌙

زندگی سراسر غم و اندوه و فحشه

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرم از بس حواس پرت بود اشتباهی تو ی ماشین دیگه نشست زنه جیغ زد 😅

این امروز برا بابام پیش اومد خانمه اشتباهی اومد درو باز کرد بابام گفت گفتم خانم کجا،🤧😂😂😂😂

وقتے آدم از چیزی غنے باشہ باهاش فخر نمےفروشہ ،آدم‌ها اندازه کمبودهاشون پُز میدن :)!🌙

با سر رفتم تو شیشه بانک وای خیلی بد بود ،یه بارم جلو دانشگاه پام گیر کرد به زنجیر جلودر خوردم زمین

🤧🤦😂

یه نفر اینجا تاپیک زد می‌گفت از در واحد اومدم بیرون داشتم بند کفشمو میبستم همسایمون پسر جوون ولی متأهل بود اونم از در واحد روبرویی دراومد بیرون سرمو آوردم بالا گفتم سلام دارم میرم شیر بگیرم 

استارتر قشنگ تعریف کرده کلی خندیدم 

دختر عموم ی بار گفت مادر شوهرم انقدر مهمان داشت ب همه خوش امد گفت یهو دهنش نچرخید خواست بگه زنده باش ...

واییییی🤦😂😂😂😂😂

این امروز برا بابام پیش اومد خانمه اشتباهی اومد درو باز کرد بابام گفت گفتم خانم کجا،🤧😂😂😂😂

تو رو خدا 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 

من اونروز انقدر خندیدم 

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍

یارو دستش تتو زده بود بعد من عاشق تتو بهش زل زده بودم فهمید برگشت سمتم گفت قشنگه؟ کل بازوش تتو بود از بالا تا پایین و هیکلی من اسکل هم لبخند زدم گفتم آره خیلی قشنگه بعد یارو خندید گفت چشات قشنگ میبینه 😂