2777
2789
عنوان

زیباترین خاطره یا سوتی طنزتون چی بوده😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 29 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه نفر اینجا تاپیک زد می‌گفت از در واحد اومدم بیرون داشتم بند کفشمو میبستم همسایمون پسر جوون ولی متأ ...

اخههه چراااااا🤦😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

وقتے آدم از چیزی غنے باشہ باهاش فخر نمےفروشہ ،آدم‌ها اندازه کمبودهاشون پُز میدن :)!🌙

امسال ایام عید داخل خونه بابام اینا ، صبح زود ساعت ۶ بود کیفم اتاق خواب بود احتیاج داشتم ب کیف  ی چیزی داخلش داشتم میخواستمش، من فکر میکردم داخل اتاق داداشم و شوهرم خوابیدن ، در باز کردم رفتم تو ، داداشم لخت لخت خوابیده بود ، پشتش ب در ورودی بود ،داشت با گوشیش ور میرفت ، پتو سرش نبود ، در ک باز کردم یهو برگشت سمت در ، من جیغ زدم و فرار خخخخ، گفت کوفت گیس بریده ، اینم بگم برادرم متاهله ، و در کل سوتی بدی بود ، دیک جرات نمیکنم بدون اجازه وارد مکانی بشم خخخخ

من یه فامیلی داریم از اینایی که خیلی خشک مذهبیه و عرزشیهخلاصه من ازش خوشم نمیادبعد جلو خانما هم حجاب ...

🤧🙄😂😂😂😂خرابش کردی 

وقتے آدم از چیزی غنے باشہ باهاش فخر نمےفروشہ ،آدم‌ها اندازه کمبودهاشون پُز میدن :)!🌙

یارو دستش تتو زده بود بعد من عاشق تتو بهش زل زده بودم فهمید برگشت سمتم گفت قشنگه؟ کل بازوش تتو بود ا ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خدای من چ قشنگ

من داشتم از جلسه کنکور میومدم بیرون

بعد جلوی در همه خانواده ها وایساده بودن منتظر بچه ها شون

من جلوی اون همه آدم دوبار خوردم زمین

جالب اینجاست هیشکی نیومد کمک فقط خندیدن🥲😂

امسال ایام عید داخل خونه بابام اینا ، صبح زود ساعت ۶ بود کیفم اتاق خواب بود احتیاج داشتم ب کیف ی چی ...

یا خداااا😂😂😂😂😂😂🤣😂🤣🤣🤣چ صحنه ای 

واییییییییی وایییی

من داشتم از جلسه کنکور میومدم بیرونبعد جلوی در همه خانواده ها وایساده بودن منتظر بچه ها شونمن جلوی ا ...

😂🤣😂🤣😂 گناه داشتس

یا خداااا😂😂😂😂😂😂🤣😂🤣🤣🤣چ صحنه ای واییییییییی وایییی

دیگه میترسم بدون اجازه وارد مکانی شدم  خخخخ، حالا خدا شکر میکنم داداشم آدم شوخ طبع و باحالیه ، وگرنه اگه ی شخص دیگه بود چطور میتونستم بعدا باهاش چش توچش شم