2777
2789
عنوان

زن همسایه بستنی از دست بچم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 11141 بازدید | 236 پست
خب تو فردا دخترشو بیار خونت . برا دختره و مادرش کیک و بستنی بفرست اونم یاد بگیره ازت !

من میخواستم شکلات ببرم و ازش تشکر کنم بگم دیگه نیا سراغ بچه من و فکری دیگه کن بد عادت میشن که این حرکتو کرد 

پرسبدم از بقیه چکاری درسته 

فقط همین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب اگه قرار باشه هرجی میاره باز بچت برا تو بیاره کار جالبی نیست.

ب بچت بگو خودتو دوستت بخورین. من نمیخوام

دعوا و بحث نداره. والا بچه من ۳ ساعت میرفت خونه همسایه هیچی حتی اب نمیداد به بچه ها

به نظر شمام کارش بد بوده؟

من سرم بره نمیزارم بچم بره خونه همسایه.چون میدونم بی اجترام میسه ۵دقیقه اول خوبه سروصدا کنن به لچه توهین میکنن یا زیاد بمونه میگن برو خونتون بیرونش میکنن اثلا صحیح نیست.ولی بچه ی همسایه میومد با پیرم بازی کنه هروفت هم مامانش میگفت بزار پسرت بیاد میگفتم نه سما پسرت را بفرست اونم زودی میفرستاد ولی من نه

خوب اگه قرار باشه هرجی میاره باز بچت برا تو بیاره کار جالبی نیست.ب بچت بگو خودتو دوستت بخورین. من نم ...

کار جالبی اصلا نیست ولی حساب اینجاس که بچه من متوجه نصیحت کردن نمیشه چون دوسالشه 

اگر نه خودمم میدونم‌کار بدیه

ولی توقعم نداشتم بستنی را از دست یه بچه بکشن 

کار جالبی اصلا نیست ولی حساب اینجاس که بچه من متوجه نصیحت کردن نمیشه چون دوسالشه اگر نه خودمم میدونم ...

گاهی ادم یه کاری میکنه خودش هم تعجب نیکنه.چندسال میش همسرم یه گونی۱۵کیلویی گردو خریده بود خانم همسایه دید بهم گفتن از کجا خریدین خوبن چون من همیشه میخرم خشکه گفتم عالیه.دم در بود سه تا سکستم گفتم ببین جقدر سفیده تایید کرد و رفت.بعد همسرم گفت بهش ندادی بخوره یادم افتاد نه. خودم انقدر حساسم یکی چیزی ببینه باید بخوره اصلا حواسم نبود ریختم تو کاسه دادم پسرم بر د در خونشون اگر همسرم نمیگفت اصلا حواسم نبود اونم یه جوری نکاه کرد رفت معلوم بود منتظر تعارفه منه و من کلا تو این دنیا نبودم

من بچه ام دو سالشه اصلا نمیتونه کامل یه قضیه را تعریف کنه

اها.

کادنس ؛ منم مثل تو یا تو هم مثل من...                                   🌓💛.                                                                                     ای در رگانم خون وطن ، ای پرچمت ما را کفن                                      دور از تو بادا اهریمن                                                                   ایران من ، ایران من ، ایران من ، ایران من                                        ای مادرم ، ایران زمین ، آغاز تو ، پایان تویی                                  بردشت من ، باران تویی                                                                در چشم من ، تابان تویی                                                          ایران من.. ایران من                                                                  آن مهر جاویدان تویییی(((:

وقتی کیک لواشک یا شکلات میدی به بچه یعنی این مال بچس دادی به بچه و تمام ..حرفت مثل اینه انگار حقوقت ...

در این که بچه از خونه مردم چیز یا خوراکی بیاره زشته که اصلا شک نیست 

خیلی خیلیم زشته

منتهاش بچه من عقلش نمیرسه 

منم بخاطر اون متعجبم که اخه خوراکیو از دست بچه کشیدن چه معنی داره

اگر نه مثالی که زدین کلا بیربطه

برای حقوق طرف یه ماه زحمت کشیده و حقشه چجور مصرف کنه

ولی خوراکی که تو مهمونی میدن را نمیشه برد اونم یبار نه و چند بار...

در این که بچه از خونه مردم چیز یا خوراکی بیاره زشته که اصلا شک نیست خیلی خیلیم زشتهمنتهاش بچه من عقل ...

هر کسی یه نظری داره اگه نظرتون اینه پس در اینصورت برا تربیت بچت بیشتر تلاش کن

اون خانوم‌تازه ازدواج کرده بچشم سه سالشه و دختره شوهرشم‌نظامی و الانم گفت ماموریته هیچکسو شهر ما ندا ...

با این تفاسیر خطر جنسی بعیده اما بالاخره مادر یجور دیگه مراقب بچشه مثلا چیزی بپره گلوش یا یموقع بخوره زمین و از این قبیل ..من باشم اجازه نمیدم بچم بره جایی اونم بچه دو ساله

اون لج میکنه دیگه شاید از لوسی اش باشه وگرنه منم اعصاب این بچه ها رو ندارم که ی دندگی کننچی بگم والا ...

بچه نیس بابا از من بزرگتره😐

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/خود را به بلندای سعادت برساند/آنکس که نداند و بخواهد که بداند/جان و تن خود را ز جهالت برهاند/آنکس که نداند و نداند که نداند/در جهل مرکب ابدالدهر بماند /آنکس که نداند و نخواهد که بداند/حیف است چنین جانوری زنده بماند!