2777
2789

دختر خواهرم امسال کنکور انسانی داده بین حقوق تبریز  و اقتصاد دانشگاه تهران مونده و به هر دوهم علاقه داره م از طرفی میگه که تبریز شهر خودمه دانشگاه نزدیک خونه هست و دلم نمی خواد توی تهران توی خوابگاه باشم از طرفی هم خب سطح دانشگاه تهران بالاتر هست اگر شما بودید و به هر دو رشته هم به طور مساوی علاقه داشتید جی کار می کردید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقوق رو نمیدونم ولی اقتصاد بازار کار نداره انچنان خواهرم سال ۸۵ دانشگاه فردوسی خوند ولی بیکاره

واقعا یعنی بانک استخدام نمی کنه؟ یا نمی تونن مثلا توی بورس و سهام خودشون کار کنن؟یا ایشون ادامه تحصیل ندادن برای استاد دانشگاه شدن؟

واقعا یعنی بانک استخدام نمی کنه؟ یا نمی تونن مثلا توی بورس و سهام خودشون کار کنن؟یا ایشون ادامه تحصی ...

شهر با شهر فرق داره ما شمالیم و این رشته انچنان بازار نداره اینجا.  استخدام بانک شدن ک تضمینی نیس اونم ازمون کتبی سه بار قبول شد تو مصاحبه رد شد. الان قبولی تو مصاحبه ها پارتی خوبی میخواد.  ارشدشم گرفت ولی دانشگاها هم حق التدریسی و ساعتی پول میدن ک درامد انچنان نداره. و هیئت علمی شدنم ک خب بازم راحت نیس و اینجا با این ک دانشگاه زیاد داره اما رشته اقتصاد تو خیلی دانشگاها نداره. بازار بورس ایرانم ک تحقیق کنین خیلی دستوریه و کار توش سخته.  بازم بحرفای من اکتفا نکنین بیشتر تحقیق کنین ولی ب نظر من حسابداری خیلی خیلی بهتر از اقتصاده. بانک ها هم رشته های بانکی مثل مدیریت و..  بیشتر میگیرن.(شوهر خودم بانکیه) 

یه چیز دیگم از تجربه خودم بگم این ک رشته خوب با بازار کار خوب بخونی خیلی بهتر از اینه ک دنبال دانشگاه خوب باشی. الان تو ازمونای استخدامی دانشگاه خوب امتیاز خاصی نداره. خواهر خودم دکترای برقه  تهرانه و تازه سه ساله استخدام شده. ولی من با رشته معمولی شهر خودمون با این که چهار سالم ازش کوچیک ترم ده ساله شاغلم. مثلا شما بری یه رشته مثل ریاضی محض تهران بخونی یا یه رشته مثل حسابداری شهرستان بخونی. مطمئنن بازار کار برا اونی ک حسابداریه خیلی بیشتره تا ریاضی.  با این ک ریاضی تهران بوده