ی دستگاه اسپرسو ساز بخرم تو اتاقمون اسپرسو بزنم بفروشم
🤔قیمتم خب کمی ارزونتر
چون بوفه خوابگاهمون ندارع دستگاه
اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم
بیین سرپرستی و اینا میزاره چون وسیله برقیه نمیزارن پفیلا و کیک و اینا هم میتونی درست کنی
یعنی برای فروش گیر میدن؟
وسیله برقی کاری ندارن که
خوابگاه ما یه فروش گیر نمیدن به وسیله برقی گیر میدن
نه ما کاری ندارن
ولی ی صحبت میکنم