2777
2789
عنوان

امروز ینفر رو دیدم خیلی خوشگل بود

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 71 پست
هرکی رد میشد محوش میشد🤦🏻‍♀️اینارو خدا شخصاً طراحی کرده مارو داده دست بچه مچه ها دستشون راه بیوفته ...

عزیزم همه زیبان هیچکس زشت نیس

فقط سلیقه ها متفاوته

گاهی‌در‌یک‌خاطره‌حبس‌‌میشوی‌برای‌ابد..!

چشم دریچه ی روح نیستخیلیا رو دیدم چشم های معصوم و زیبایی دارن ولی باطن پلیدی واقعا میگم اطرافم داشتم ...

نه منظورم از دریچه روح این بود که چشم ها خیلی چیزا رو نشون میدن مثلاً دیدی فیلم های ترسناک یا شیطانی رو؟ چشم هارو آتشین یا ترسناک ترسیم می‌کنن که بفهمن طرف چجوریه یا وقتی خیلی ناراحتیم از چشمامون اشک میاد مستقیم با قلب در ارتباطه و یه جورایی ذات طرف رو نشون می‌ده ( نه در همه موارد)

‏هر جنگی ارزش جنگیدن نداره گاهی عمدا بباز و بیا بیرون🤌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سال ۸۵ که دانشجو بودم یه همکلاسی داشتم که همه به اسم فاطی خوشگله میشناختنش واقعا جذاب و زیبا بود اصلا چهرش بی نظیر و خاص و تک بود دیگه بعد از اون توی زندگیم شخصی به اون زیبایی ندیدم

دل نیست هر آن دل که دلارام ندارد 💕 بی روی دلارام دل آرام ندارد
گلم برو باشگاه روتین پوستی داشته باش همیشه خوشبو و خوشتیپ و آراسته باش به مرور عادت می‌کنی و از اون ...

آره راست میگی اینارو میدونم ولی منظورم زیباییه که خدا بهت میده

ادم میتونه تا خد زیادی خپدشو زیبا کنه با عمل روتین ورزش و....

ولی این زیبایی فرق میکنه

خیلیا بخاطرش مغرور میشن ولی خیلیا برعکس 

خواهر عزیز جان شوهرت لایک نکن دیگه اه

هرکی رد میشد محوش میشد🤦🏻‍♀️اینارو خدا شخصاً طراحی کرده مارو داده دست بچه مچه ها دستشون راه بیوفته ...

ببین عزیزم منم ادم زیبا زیاددیدم ولی واقعا درون ادمامهمه ادم زیبایی که دیگران روبخاطر انچه که او داره و بقیه ندارن تحقیرمیکنه طوری که در جمع حس منفی بگیری این ادم زیباییش بعد یه مدت کاملا برات بی ارزش میشه

بنظر من خوشگلها بخاطر اینکه همیشه بابت زیباییشون مورد توجه و تایید و تحسین و محبتن زیاد این نیاز رو حس نمی کنن که باید رو اخلاقیاتشونم کار کنند 

البته همه نه ... ولی دوس دارم اگرکسی خوشگله اخلاقشم خوب باشه و الا بعد یه مدت از چشم میفته

🌿 🌱🪻

من سال ۸۵ که دانشجو بودم یه همکلاسی داشتم که همه به اسم فاطی خوشگله میشناختنش واقعا جذاب و زیبا بود ...

تعریف کن ترکیب چهره شو میتونی ؟🫠

نه منظورم از دریچه روح این بود که چشم ها خیلی چیزا رو نشون میدن مثلاً دیدی فیلم های ترسناک یا شیطانی ...

خب اینکه میگی چشمات مشکل داره ربطی به دریچه ی روحت نداره تو روحت زیباست اینو میشه از حرف زدن و رفتار ادما فهمید نه از چشم

ببین عزیزم منم ادم زیبا زیاددیدم ولی واقعا درون ادمامهمه ادم زیبایی که دیگران روبخاطر انچه که او دار ...

اره درست میگی باطن مهمه

ولی ظاهرم مهمه

هرچی میخوای مهربون باش ولی ظاهرت زیبا باشه مهربونی کردنت هم به چشم میاد

بخاطر این تاپیک زدم چون اون ادم هم اروم و مهربون بود تعحب کردم هرکی حای اون بود مغرور بود بخاطر چهرش ولی اون متواضع و خجالتی

منم اونجایی که میرم سونوگرافی یه دختره کار می‌کنه خیلی خوشگله و بیشتر از اون خیلی خوش هیکله من که محوش میشم از این مانتو ها که کمرش ساسون داره می‌پوشه گودی کمرش دیده میشه شکم نداره شونه های ظریف عوضش باسن خوش فرم البته اینا نمیزنه بیرون فقط چون لباسش اداریه متوجهش شدم موهاشم خرمایی میبافه میندازه پشتش لبای کوچولو پوست قشنگ 

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

منم اونجایی که میرم سونوگرافی یه دختره کار می‌کنه خیلی خوشگله و بیشتر از اون خیلی خوش هیکله من که مح ...

احساس خوبیه خوشگلیت تک باشه و شبیه بقیه نباشی

خب اینکه میگی چشمات مشکل داره ربطی به دریچه ی روحت نداره تو روحت زیباست اینو میشه از حرف زدن و رفتار ...

آره ولی مشکل داشته باشه مستقیم تاثیر می‌زاره رو چهره 

مثلاً اگه در حالت طبیعی زیباییت ۷۰ درصد باشه اگه مشکل داشته باشه میشه ۴۰ درصد واقعا دارم می‌گم!

چون توی ارتباطات چشم ها خیلی مهمن و حتا دونفر که عاشق همن چشم همو نگاه میکنن حس خوبی بهشون دست میده اما من همش درحال قایم کردن چشام بودم یه عمر 

چی شد زندگیش؟

زیاد باهاش صمیمی نبودم کلا چند تا واحد باهم بودیم اما خب به نظر من با اون همه زیبایی قطعا یه زندگی و همسر خوب نصیبش شده حالا جالبه که خود من چهره ی زیبایی دارم و لقبم تو کل فامیل جیران(آهو) هست منتها وقتی اونو میدیدم اعتماد به نفسم میومد زیر صفر😅

دل نیست هر آن دل که دلارام ندارد 💕 بی روی دلارام دل آرام ندارد
اره درست میگی باطن مهمهولی ظاهرم مهمههرچی میخوای مهربون باش ولی ظاهرت زیبا باشه مهربونی کردنت هم به ...

اره متواضع بودن هم صفت خوبیه در اصل همین صفت اون باعث،شد بیشتربچشمت بیاد

🌿 🌱🪻