2777
2789
عنوان

خاستگار

101 بازدید | 9 پست

سلام بچہ ھا خوبین💚

من یہ اقا ۳ ماہ پیش بھم معرفی شدیم یہ جلسہ بیرون صحبت کردیم در مورد مسائل دیگع ھمون یہ جلسہ بود تموم شد نمیدونم چہ جوابئ بہ واسط دادن اونا ولی من بنا گذاشتم روی این کہ او اقا پسند نکردن دو سہ روزی ناراحت بودم تا از ذھنم رفت

حالا بعد سہ ماہ دوبارہ برگشتن واسہ آشنایی ازدواج

من اون جملہ معروف دوراتو زدی تو ذھنم میچرخہ نظر شما چی؟!

خب مشخصه جاهای دیگه رفته ولی به این نتیجه رسیده که تو مناسب تر بودی ، یا از اونا جواب رد شنیده.

بهرحال اگه واقعا گزینه ی مناسبیه ردش نکن بیشتر بشناسش.

چون خیلی باهم وقت نگذروندین نمیتونم بگم نامردی کرده و ادم بدیه.

ولی خیلی حواست باشه و دقیق بشناسش قبل از هرچیزی.

ناموسا همه چی تموم شد؟😐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعد اینکه صحبت کردین چیشد که تموم شد ؟ چی گفتن

یہ جلسہ در مورد مسائل بیرون صحبت کردیم اخر صحبتا گفتن خوب من فکرامو بکنم شما ھم فکراتو بکنید

دیگہ من چند روز دیدم خبری نیست پیگیری نکردم از واسط بنا گذاشتم رو نپسندیدن

خب مشخصه جاهای دیگه رفته ولی به این نتیجه رسیده که تو مناسب تر بودی ، یا از اونا جواب رد شنیده.بهرحا ...

مشکل  اینہ اولش من واقعا خوشم اومدع بود ازش فکر کردم اونم اوکیہ

حتی ناراحت بودم  چند روز بعدش

ولی الان مرددم حس بدی دارم از اینکہ یکی بہ راحتی برع دوراشو بزنہ براحتی برگردہ باز 

چیا گفتی که گفت فکرامو میکنم ؟

تمام سوالایی کہ پرسید ازم صادقانہ جواب دادم

در مورد کار درس در امد خانوادہ

حتئ در مورد عقد عروسی ازم سوال کردن

سوال ھائ روان شناختی ھم ازم پرسیدن عصبی میشی چیکار میکنی یا با چی خوشحال میشی زیاد

مشکل اینہ اولش من واقعا خوشم اومدع بود ازش فکر کردم اونم اوکیہحتی ناراحت بودم چند روز بعدشولی الان ...

میدونم ولی میگم چون قولی بهت نداده و رابطتتون تلفنی و غیره ادامه پیدا نکرده اگر تو تو این مدت با کس دیگه ای آشنا میشدی اونم نمیتونست چیزی بگه. یعنی چیزی به هم بدهکار نیستید و تو آب‌نمک نخوابونده تورو.

ناموسا همه چی تموم شد؟😐

چون سنتی آشنا شدید شک نکن تو این مدت با خیلی از دخترها ی دیگه آشنا شده بین شون انتخاب نهایی شما بودی ، ولی من به جات باشم قبول نمی کنم لال نبود که می تونست یه چیزی بگه که شما حالت افسردگی و خود درگیری تو اون زمان رو نداشته باشی

چون سنتی آشنا شدید شک نکن تو این مدت با خیلی از دخترها ی دیگه آشنا شده بین شون انتخاب نهایی شما بودی ...

منم ھمچین فکری دارم

معتقدم بہ این جملہ کہ اگع بین انتخاب منو یکی دیگع مردد شدی منو انتخاب نکن