2777
2789

خدایی منطقی بگین 

پسرای الانی همشون بعد ی تایمی حرف از رابطه جنسی میزنن کلا که چجوریه سوال میکنن یا ب شوخی تیکه میندازن 

مثلا بعد ی تایمی ده روز بعد دو هفته بعد دو سه ماه بعد 

وقتی ازش حرف میزنن چیکار کنیم ؟ 

من میدونم ی غریزست طبیعیه بعد ک خیلی بد برخورد میکنم انگار غرورشون خیلی له میشه نمیدونم ی جوری میشن 

منطقیه ک سؤالاشون جواب بدیم یا نمیدونم چی 

لطفا نریزین سرم فحش بدین ک خاک توسرت برو بخاب باهاشونو فلان 

چون من خودم حتی دیدم اول دختر پسر رابطه داشتن بعد ازدواج کردن 

حالا من که جرعت اینکارو ندارم و خوششم اصلا نمیاد ولی موندم که چطور برخورد کنیم واقعا که غرور طرفم له نشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب دیگه سنگ مفت گنجشک مفت

اونا با پررویی میگن

اگه دختره داد که چه بهتر، نداد، نفر بعدی

اگرم طرف رو واقعا بخوان که به خواسته اش احترام میذارن

کلیپ دکتر هلاکویی درباره رابطه جنسی قبل از ازدواج رو گوش بده

خب دیگه سنگ مفت گنجشک مفتاونا با پررویی میگناگه دختره داد که چه بهتر، نداد، نفر بعدیاگرم طرف رو واقع ...

ن نمیرن ک 

فقط میگن بیانش میکنن هعی 

انگار واقعا دست خودشون نیست نمیدونم 

من گیج شدم والا 

ببین یسری ها میگن ن ما واسه هوس کسیو نمیخوایم ن اصلا از این چرت پرتا یمدت ک گذشت وقتی خوب تونستن دخترو وابسته خودشون کنن اون موقع ابراز میکنن  وهی میگن ما ک میخوایم همو واسه ازدواج این چرت پرتا ب هیچ وج اگه قصدتت ارتباط نیست پس گول این حرفا نخور مرد خوبش هم یک ماه ن ۶ ماه ن بعد از یک سال رابطه رو میخواد 

اگه خودت مشکلی نداری با این قضیه که بحث جدایی هست اگه داری به نظر من وارد رابطه نشو یا نهایتش فقط مجازی با کسی باش همین ک دور باشه ازت چون نزدیک باشی هی مرتب میخواد ازت گلم...دیگه میل با خودت ولی هیچ وقت ب حرفی ک میزنن میگن ازدواج اکتفا نکن ۹۰ درصد الکی میگن فقط 

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤
ببین یسری ها میگن ن ما واسه هوس کسیو نمیخوایم ن اصلا از این چرت پرتا یمدت ک گذشت وقتی خوب تونستن دخت ...

آره راست میگه 

این دوره زمونه ته دوستی حتما به یه چیزی میخوره

اگه اهل اینجور کارا نیستی تنها باشی بهتره اعصابت خرد نمیشه 

اطرافیان من که تو رابطه ان بلا استثنا همه یه رابطه ای دارن 

قدیم اینطوری نبود 

قدیم منظورم چهار پنج سال پیش 

ببین یسری ها میگن ن ما واسه هوس کسیو نمیخوایم ن اصلا از این چرت پرتا یمدت ک گذشت وقتی خوب تونستن دخت ...

اخه میدونی من خیلی جبهه میگیرم اصلا 

طرف نه اینکه بزاره بره ها ولی ی جوری میشه باهام 

ک سرد برخورد میکنم

انگاری جزو واجبات شده باورکن 

حالا اینجا تو تاپیک خیلی میریزن سرم اصلا ویژگی بدی حتی ب خود منم میدن 

ولی باور کن زمونه الان اینطوری شده 

انگار عادی شده 

من کل رفیقام رابطه مقعدی دارن 

میگن نیاز رابطس باعث میشه طرف وابستت شه 

اصلا نمیدونم گیج شدم 

اخه میدونی من خیلی جبهه میگیرم اصلا طرف نه اینکه بزاره بره ها ولی ی جوری میشه باهام ک سرد برخورد میک ...

بله ک جز واجباتشون هست پس چی فکر کردی دیگه گفتم دست خودته مختاری من حرفایی ک لازم بود گفتم 

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤
بله ک جز واجباتشون هست پس چی فکر کردی دیگه گفتم دست خودته مختاری من حرفایی ک لازم بود گفتم

الان اخه خواستگارام نیس هیچیییی حتی ی دونه 

رفاقتام ک اینجوری