2777
2789

سلام عزیزم، خیلی قابل درکه که نگران وزن گرفتن کوچولوت هستی ❤️. 

اول اینو بدون که رشد و وزن نوزاد فقط با عدد ترازو قضاوت نمی‌شه؛ خیلی چیزها مثل قد، دور سر، ژنتیک و حتی سلامت عمومی روی وزن تأثیر دارن.

🔹 اگر بچه‌ات زیر ۶ ماهه، بهترین و کامل‌ترین تغذیه براش شیر مادر هست. اگر شیر مادر کافی نیست، انتخاب شیر خشک حتما باید با نظر پزشک کودکت باشه؛ چون هر بچه‌ای نیاز متفاوتی داره (مثلاً بعضی‌ها دچار رفلاکس یا حساسیت به لاکتوز هستن).

🔹 هیچ شیر خشکی به تنهایی معجزه‌ای برای "وزن‌گیری سریع" نمی‌کنه؛ بلکه باید دید علت کم‌وزنی چیه. گاهی نیاز به بررسی پزشکی یا آزمایش هم هست.

🔹 اگر واقعاً پزشک صلاح بدونه، شیر خشک‌هایی وجود دارن که کالری بیشتری دارن (اصطلاحاً فورتیفاید یا مخصوص نوزادان با وزن پایین). اما انتخابش فقط باید توسط پزشک انجام بشه، چون مصرف خودسرانه ممکنه باعث دل‌درد، یبوست یا حتی آسیب به کلیه‌های بچه بشه.

✨ پس بهترین کار اینه:
۱. وزن و رشد بچه رو با نمودار رشد توسط پزشک پیگیری کنی.
۲. اگر پزشک تشخیص داد وزن کمی داره، شیر مناسب براش تجویز می‌کنه.
۳. هیچوقت خودسرانه شیر خشک برای وزن گرفتن انتخاب نکن.

لطفا به کانال یوتیوب من  doctorkoodakshoma  بپیوندید تا  مطالب روزانه علمی پزشکی کودکان را در کنار هم بررسی کنیم ...سپاسگزارم ★

https://www.youtube.com/@DoctorKoodakShoma?sub_confirmation=1

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.