2777
2789

دیوونه شدیم هرروز جنگ و دعوا 

۲۲ سال دارن باهم زندگی میکنن هر روز تو سر و کله هم میزنن مادرم میگه من فقط میخوام از این خونه برم به بهونه من میخواد بیاد شهر دانشگاه من به همی خاطر هی اصرار میکنه بابام خونه بگیره بابام خودش نمیتونه بیاد بابام نمیدونم درآمد داره نداره هرروز تو خونه ما حرفش همینه کوفت بخورید درد بخورید همتون طلبکار من هستید و.. درست خرج مامانم نمیکنه و .. ولی مامانم جدا شه حقوق پدرش داره 

نمیخوام واقعا با این اوضاع بیاد همراه من زندگیشون بدتر نمیشه؟

به من میگه اگر تو بری خوابگاه منم فرار میکنم از خونه میرم اینجا نمیمونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلشون چیه؟مادیه؟

همههههه چی تو همه چی دعوا دارن سر یه چیزای ساده بابام تازگیا خیلی غر میزنه اعصاب نداره 

شما تو خونه هاتون دعوا ندارید؟

به خدا دو روز رفته بودم امتحانام بدم دلم نمیخواست برگردم خونه

دقیقا داشت امشب بابام میگفت نمیدونم چی زیر سرت هست میخوای بری اونجا و..

به نظر من خودتو بکش کنار برو خوابگاه دنبال درس و زندگیت

پدر و مادری که به فکر بچه شون نیستن

به نظر من خودتو بکش کنار برو خوابگاه دنبال درس و زندگیتپدر و مادری که به فکر بچه شون نیستن

نمیدونم واقعا دلمم واسشون میسوزه واسه دوتاشون دوتاشون حق دارن ولی بلد نیستن باهم کنار بیان دیگه خسته شدن از کنار اومدن

نمیدونم واقعا دلمم واسشون میسوزه واسه دوتاشون دوتاشون حق دارن ولی بلد نیستن باهم کنار بیان دیگه خسته ...

به هر حال مشکل اونا رو شما نمی تونی حل کنی تا خودشون نخوان

به فکر زندگی خودت باش دختر