2777
2789
عنوان

دارم گریه میکنم پنج‌میلیون پول روتین پوستی دادم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 53 پست
ممنون عزیزمامیدوارم😭البته بعضیا شون زیر پوست بودن الان بیشتر معلوم شدن

درست میشه نگران نباش 

همه رو با هم نزن 

فاصله بذار بینشون 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

امروز ب کل صورتم زدم ولی ی گوشه قرمز شد

پس تا فردا وایسا ببین قرمزیش چی میشه

ولی کلا اکتیو ها مثل ویتامین سی اولش هرچی جوش داری میارن رو پوست بعدش کم کم پوستت صاف میشه

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

پس تا فردا وایسا ببین قرمزیش چی میشهولی کلا اکتیو ها مثل ویتامین سی اولش هرچی جوش داری میارن رو پوست ...

بنظرت بزنم یا ن؟ این‌دکتر از بچگی‌پیشش رفتم بخاطر جوش جوشام همه رفت ولی اینبار بهش نگفتم راکوتان میخورم

۴۲۰ م مننننن

ی ضدافتاب جدید گرفتم ب اسم اریکه بی رنگاونم نزنم؟راستی بی بی کرم اکتی پورم این چن روز هی میزدم

بذار یکم پوستت اروم باشه چیزی نزن فاصله بذار 

ضد افتاب رو بزن 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

این همه ماسک و روتین های طبیعی و عااالی 

اخه چرا شیمیایی که اولش قشنگ میکنه پوست رو

ولی بعد از قطعش چنان فاتحه پوست خونده میشه که با هییچ آبی پاک نمیشه

مگر اینکه به صورت عمری و دائمی استفاده بشه، که اگر اونم به مرور باز مشکل ساز نشه و پوست قبول کنه

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

احتمال زیاد برون ریزی هست

یعنی اینکه اینا از قبل زیر پوست نحفته بوده الان داره بیرون میاد 

ولی ویتامین سی رو هر روز استفاده نکن تجربه شخصی خودم هست چون من پوستم حساس هست ویتامین سی کلا داغون میکنه پوستم رو 

جنس پوستت چیه، اگر خشک و حساس هست ویتامین سی بدتر میکنه 

الان اگر سوزش و خارش شدید داره یکم خیار رنده کن بزار خنک بشه تو یخچال یا فریزر بعد رو کل صورتت ماسک کن تا بدتر نشه 

یه مرطوب کننده ملایم استفاده کن 

برا روتین گرفتن اولین مرحله و مهم ترین شناخت دقیق پوست هست 

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرت بزنم یا ن؟ این‌دکتر از بچگی‌پیشش رفتم بخاطر جوش جوشام همه رفت ولی اینبار بهش نگفتم راکوتان میخ ...

اگه راکوتان میخوری پس مال اونه

منم راکوتان میخوردم کلی جوش زدم

بهش بگو حتما راهنماییت میکنه

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎