2777
2789

دوستانی که قبول شدن مبارکه اگر در مورد روند گزینش و مصاحبه سوالی داشتن در خدمتم 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما قبول شدینچه سالی مصاحبه دادین میشه راهنمایی کنید بعد چند روز برای مصاحبه اطلاع میدن

سلام عزیزم من قبولی و استخدامی پارسال هستم بعد از اعلام نتایج کتبی در صورت قبولی مهلتی رو تعیین میکنن برای ارائه مدارک خواسته شده مثل اصل مدرک دانشگاهی   و مدارک بومی در صورت ادعای بومی بودن و مدارک ازدواج و........ و یکسری معاینات پزشکی در صورت تایید مدارک داخل سامانه کارا به شما نوبت مصاحبه و گزینش میدن این دیگه به شانستون بستگی داره ممکن یک هفته بعدش شما رو برای مصاحبه و گزینش بخوان ممکن یک ماه بعدش و جزو آخرین نفرات باشید ...... ولی اینو در نظر بگیرید ممکن امسال روند کلا تغییر کنه و به این صورت نباشه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
سلام عزیزم من قبولی و استخدامی پارسال هستم بعد از اعلام نتایج کتبی در صورت قبولی مهلتی رو تعیین میکن ...

سلام عزیز ،چه خوب قبولی تون مبارک 

معاینات پزشکی شامل چی میشه؟سونوگرافی هم داره

شما رشته تون چی بود،چی پرسیدن ازتون

سلام عزیز ،چه خوب قبولی تون مبارک معاینات پزشکی شامل چی میشه؟سونوگرافی هم دارهشما رشته تون چی بود،چی ...

خیلی ممنون عزیزم انشالله قسمت شما ❤

من رشته ام زیست سلولی و مولکولی بود ولی برای آموزگاری امتحان دادم 

معاینات پزشکی ابتدایی شامل یه معاینه جزئی از دندان ها و وزن و قد و فشار خون و قلب بینایی سنجی  ....زیاد سخت نمیگیرن مگر اینکه مشکل خیلی حادی داشته باشی سونوگرافی نداره و در صورت قبول نهایی برای بیمه شما رو می‌فرستن طب کار که اون شامل آزمایش و چکاپ کامل خون و ... نوار قلب و بینایی سنجی و شنوایی سنجی و ...

گزینش از مسائل سیاسی روز کشورت و مسائل و احکام دینی و خانوادت و عقاید خانوادت و خودت و شغلشون و تاریخ شرکت در نماز جمعه و راه پیمایی میپرسن برای مصاحبه که بحثش خیلی مفصل شما باید سه مرحله و هر مرحله با ارزیاب رو پشت سر ذارید شامل تدریس و بحث گروهی و ملاقات با والدین فرضی 

خیلی ممنون عزیزم انشالله قسمت شما ❤من رشته ام زیست سلولی و مولکولی بود ولی برای آموزگاری امتحان دادم ...

مرسی عزیزم ممنون که وقت گذاشتین،

استرس هم داشتین ،

به نظر شما چکار کنم که استرس نداشته باشم

مرسی عزیزم ممنون که وقت گذاشتین،استرس هم داشتین ،به نظر شما چکار کنم که استرس نداشته باشم

خواهش میکنم عزیزم ❤

بله استرس هم داشتم استرس کاملا طبیعی ولی قبل از گزینش و مصاحبه تمرین زیاد و تکرار با خودتون تا حد زیادی از استرس کم میکنه و در ضمن اینکه شما از بین هزاران نفر مرحله اول رو قبول شدین اونم با این میزان سهمیه های محدود امسال پس بد ونید شما توانایی های خاصی دارین که هرکسی نداره به خودتون اعتماد داشته باشید اون ارزیابی که هنگام مصاحبه از شما ارزیابی میکنه خودش معلم و فرهنگی و شخص عجیب و غریبی نیست و تسلط شما روی صحبت و صدا تا حد زیادی میتونه متفاعدشون کنه 👌

مرسی عزیزم واقعا ممنونم ،خیلی تاثیر گذار بود حرفتون،خیر ببینید🙏🙏🙏

انشالله موفق باشی خانم معلم 😘😘😘😘😘