2777
2789

ناخواسته نفرینم مامانمو میگیره

امروز من موندم مغازه و مامانم با بابام رفتن خونه مامان‌بزرگ م بهم گفته یود هیچکی اونجا نمیاد منم نخواستم برم.ولی وقتی زنگ زدم به گوشی بابام عموم برداشت و فهمیدم کل فامیل هستن😔واقعا ناراحت شدم خصوصا از مامانم 

الان هم زنگ زدم فهمیدن مامانم دندون درد خیلی شدید گرفته😭خیلی عذاب وجدان دارم چیکار کنم نفرینم اینجوری نکنه بار اول نیست این اتفاقا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما دندونش خراب بوده درد گرفته چرا به خودت گرفتی؟؟؟؟ بعد هم سر این چیزا که نباید نفرین کرد

دلم ناخودآگاه میشکنه از مامانم ناراحت میشم ولی بدش رو هیجوقت نمیخوام اما وقتی دلم می‌شکنه اون فرا تقاصش رو میده

تازه رفته دندونپزشکی و خوب شده بود و احتمالا از اون نبودش