2777
2789

بچه ها من میخوام بدونم کسی که پایش قوی هست مثلا ای کیو رو اول کار کرده بعد بخواد کتاب های نردبام رو کار کنه بهتره تک پایه کار کنه یا جامع هاشو کار کنه؟ مثلا برا زیست نردبام جامع خوبه یا تک پایه فرض کنین وقت هست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم کتابی که سطحش از آی کیو بالاتر باشه چیه؟

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

واسه کسی ک پایه قوی داره کتاب جامع عالی هست چون میتونه قشنگ جمعبندی کنه و ضعف های جزئیش رو پیدا کنه

مشاور تحصیلی .. دانشجوی حقوق‌ .. عاشق کمک کردن ب ادما و روانشناسی .. پشتیبانت در مسیر موفقیت  

نردبان

سوالاش خیلی سختن؟ با چه درصدی سراغشون بریم بهتره؟ 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

سوالاش خیلی سختن؟ با چه درصدی سراغشون بریم بهتره؟

اره سطح بالا هستن اگ خیلی قوی باشی 80 90 درصد سوالاتشو میتونی جواب بدی

مشاور تحصیلی .. دانشجوی حقوق‌ .. عاشق کمک کردن ب ادما و روانشناسی .. پشتیبانت در مسیر موفقیت  

اره سطح بالا هستن اگ خیلی قوی باشی 80 90 درصد سوالاتشو میتونی جواب بدی

خیلی عالیه واقعا برام رویاس 

ممنون از راهنماییتون 

اخه میگن تک پایه ها مانور بیشتری دادن روشون عزیزم

درسته ولی خب گفتی پایت قوی هست

اگ قوی باشی ک دیگه نیازی نیست از نو وقت بزاری

خوشگلم وسواس مطالعاتی سعی کن نگیری