2777
2789
عنوان

فلافل هر دو هفته بده

122 بازدید | 8 پست

خانما ما تقریبا هر پنجشنبه شبا ساندویچی، پیتزایی فست فودی ، چیزی میخوریم خونگی 

مثلا الان هفته قبل پنج شنبه شب پیتزا خوردیم 

هفته قبلش فلافل 

حالا الان تو اینستا  فلافل دیدم ، نخود خیس کردم برا فردا شب 

اینم بگم سرخ کردنی اصن نمیخوریم 

شااااااااید هفته ای یه بار یا دوبار اونم با روعن کم در حد ۲، ۳قاشق 

حالا میخواستم بدونم بنطرتون صرر داره مثلا آدم هر ۲هفته یا ۳هفته فلافل خونگی بخوره؟؟؟؟

نه بخور عزیزم من شوهرم اگه مایل بود هرشب می‌خوردم   یه موقع از بیرون میاد سوپرایزی برام فلافل می‌خره انقد ذوق میکنم 

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا فک می‌کنی غذای روغنی نمی‌خوری فست فود و ساندویچ ضرر نداره؟🫤😂 الان فلافل که خودش خیلی روغن میخ ...

😂😂لعنت بهت 

منطورم از فست فودی همین ساندویچای سالمه 

مثلا یه هفته گوشت و قارچ درست میکنیم 

یه هفته مرع و قارچ 

یه هفته تن ماهی 

یه هفته فلافل ، یه هفته زامبون 

ولی غذاهایی که با زامبون و سوسیس کالباس باشن خیلییییی کمتره ، بیشتر همین ساندویچاست

تئ سرخ کردنی نمیخوری بعد هفته ای یک بار فست فود میخوری!!!!!!!!!!!!!!!!!!فلافل خونگی خیلی هم خوبهولی ...

مشکل از من بود بد توصیح دادم 

ببین منطورم از فست فود همین ساندویچای سالم بود خواهر 

وگرنه من خودم از سوسیس کالباس خیلی بدم میاد 

چیییی بشه هر چند ماه یه بار اونطوری میخوریم