2777
2789
عنوان

شبای تابستون

88 بازدید | 12 پست

خب اللن تکلیف من چیه دلم میخواد این شبای شهریوری قشنگو ک هوا رو ب خنکی و و دلبریه با ی همدم برم بیرون و بگذرونم و لذت ببرم از هوا از صحبت باهاش ...عمرمون گذشت هنوز دارم فک میکنم کی ب این تجربه میرسم😢

این نمیشه و نشدن ها برای تو نیست…تو آدم رسیدنی

والا 8 ساله ازدواج کردم شوهرم نمیاد بریم قدم بزنیم منم تو دلم اینجور چیزا مونده🤦🏻‍♀️

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا 8 ساله ازدواج کردم شوهرم نمیاد بریم قدم بزنیم منم تو دلم اینجور چیزا مونده🤦🏻‍♀️

واقعا متاسفم😢این چیزا از قشنگترین و ساده ترین چیزان تو زندگی ک باید باشه واقعا

اتفاقا موضوع تاپیک الان این بودچقد دلم تجربه های خوب میخوادچقدددیگه صبر کنیم واسه این تجربه ها در حا ...

واقعا دارم ازش دور میشم ..یوختایی یهو یادم میاد میبینم اینقد درگیر مشکلات و روزمرگی شدم ک همین شادیای کوچولوم یادم رفته..چرا باید اینقد نشه ک یادمون بره اصا😭😭

واقعا متاسفم😢این چیزا از قشنگترین و ساده ترین چیزان تو زندگی ک باید باشه واقعا

درسته من شوهرمو دوست دارم ولی انگار مردا اهل این رمانتیک بازی ها نیستن برعکس ما🤦🏻‍♀️

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
درسته من شوهرمو دوست دارم ولی انگار مردا اهل این رمانتیک بازی ها نیستن برعکس ما🤦🏻‍♀️

از دست مردای ایرانی🤦البته از ظرفی واقعا فشار های زندگی اینقد زیاد شده نمیشه توقع داشت ولی خب گاهی بودنشون ک سخت نی😢

از دست مردای ایرانی🤦البته از ظرفی واقعا فشار های زندگی اینقد زیاد شده نمیشه توقع داشت ولی خب گاهی ب ...

درسته انشاالله خدا قسمتت کنه 

البته ما یه بار دروغ نگم اون اوایل عروسیمون صبح زود تو بهار رفتیم قدم زدیم خیلی خوش گذشت بهم ولی بعدش نشد دیگه

درسته انشاالله خدا قسمتت کنه البته ما یه بار دروغ نگم اون اوایل عروسیمون صبح زود تو بهار رفتیم قدم ز ...

عزیزم🥺ایشالا بازم میرین و کلی خاطرات قشنگ میسازین🌱

عزیزم🥺ایشالا بازم میرین و کلی خاطرات قشنگ میسازین🌱

ممنون انشالله به همچنین