2777
2789

سلام بچه ها یه دوستی دارم تقریبا از سن ازدواج گذشته و کسی نبود تو زندگیش خیلی گریه میکرد 

میگفت میرم اینستا هی حسرت میخورم 

دلم سوخت براش 

البته از اینایی که میان می‌کن متاهلی چیه و اینا هم بدش میاد جلوش بگم 

نمیدونم چیکار کنم باهاش 

ما دو تا تو شهر تقربا دورافتاده ای هستیم 

اسی با اجازه‌ت

بچه‌ها برای سلامتیتون صلوات میفرستم کانال تلگرامم خیلی خلوته بیاین بهش روشنی ببخشین😭😂❤  tweeter_farsi00

لطفا توی کانال تلگرامم عضو شین بهتون خوش میگذره، خیلی کمه عضواش😭  tweeter_farsi00

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینستا شو پاک کنه والسلام

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

عزیزم دوست شما بی خواستگار نیست

اینقدر اوضاع اقتصادی سخت شده ک کسی ازدواج نمیکنه

حتا دیگه خانما هم مایل ب ازدواج نيستند چه برسه ب اقایون

بجای گریه برای این موضوع بلندشه بره سرکار و ب زندگی خودش هدف بده و مستقل بشه

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
بالاس

چی بگم والا،از اونورم سنش داره میره بالا حق داره ناراحت باشه.بنظرم خودش باید دست به کار شه با یه آقایی که قصد ازدواج داره آشنا شن ازدواج کنن

بی عشق زیستن را،جز نیستی چه نام است؟                          یعنی اگر نباشی،کار دلم تمام است...🌺⭐