2777
2789
عنوان

خوشحالم

91 بازدید | 8 پست

از اینکه اگه بمیرم فقط نی نی یار هست که به رسم یاد بود برام تاپیک میزنه🤣🤧🤕

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید.                               «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂منم شنیدم اینو امروزاز کجا میفهمن حالا

نمیدونم🤣🤣🤣

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید.                               «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀                              

سلام آرزووو

نه من یه دختره رو تو سایت میشناسم که فوت کرده ۲ سال پیش اسمشم تو بهشت زهرا ثبت شده ولی اصلا نی نی یار براش تاپیک نزد 

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه!💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

🥴😂

🤣🤪

سلام آرزووونه من یه دختره رو تو سایت میشناسم که فوت کرده ۲ سال پیش اسمشم تو بهشت زهرا ثبت شده ولی اص ...

سلام بنیتا 

و کاربری خودش تاپیک زده🤣🤧

سلام بنیتا و کاربری خودش تاپیک زده🤣🤧

آرههه قشنگ تابلو بود دروغه😂😂😂

من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍بله پروفایل عکس چشم خودمه!💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕تیزهوشان درس میخونم💕متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

آرههه قشنگ تابلو بود دروغه😂😂😂

🤣🤣😂