ما به تازگی اومدیم تو یه ساختمون که همسایه داریم به گربه های محل غذا میده انقد بهشون غذا داده که این گربه ها بهش وابسته شدن حتی تا طبقه بالا میرن دنبالش یجورایی میرن صداش میزنن بهشون غذا بده بعد اون روز مدیر ساختمون و یه آقایی باهاش دعوا میکردن که نباید به گربه ها غذا بدی میکشونه میاریشون داخل راه پله این زن بدبختم هی میگفت بابا مگه گربه میفهمه خودشون میوفتن دنبالم من که نمیکشونمشونم دنبال خودم خلاصه دلم سوخت برا زنه، مدیر ساختما مون یه عالمه حرف زشت به این زن بدبخت زدن خلاصه گذاشت امروز رفتم دم در داشتم ویو بیرون نگاه میکردم دیدم زنه ظرف غذا تو دستش رفت انور ساختمون غذا میداد به گربه ها بعد دیدم پیر زن بغل خونمون در اومد گفت گربه صفت و مسخرش میکرد ولی آروم گفت اون خانم نفهمید بنظرتون اینا آدما زیادی بیشعور نیستن یه چیزم بگن ساختمون ما اصلن حیاط این چیزا نداره ساختمان قدیمی که چهار طبقه بدون آسانسور یعنی اینارو گفتم ساختمون جوری نیست که نیاز به نظافت داشته باشه یا نظافت کنن
من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.