ما به تازگی اومدیم تو یه ساختمون که همسایه داریم به گربه های محل غذا میده انقد بهشون غذا داده که این گربه ها بهش وابسته شدن حتی تا طبقه بالا میرن دنبالش یجورایی میرن صداش میزنن بهشون غذا بده بعد اون روز مدیر ساختمون و یه آقایی باهاش دعوا میکردن که نباید به گربه ها غذا بدی میکشونه میاریشون داخل راه پله این زن بدبختم هی میگفت بابا مگه گربه میفهمه خودشون میوفتن دنبالم من که نمیکشونمشونم دنبال خودم خلاصه دلم سوخت برا زنه، مدیر ساختما مون یه عالمه حرف زشت به این زن بدبخت زدن خلاصه گذاشت امروز رفتم دم در داشتم ویو بیرون نگاه میکردم دیدم زنه ظرف غذا تو دستش رفت انور ساختمون غذا میداد به گربه ها بعد دیدم پیر زن بغل خونمون در اومد گفت گربه صفت و مسخرش میکرد ولی آروم گفت اون خانم نفهمید بنظرتون اینا آدما زیادی بیشعور نیستن یه چیزم بگن ساختمون ما اصلن حیاط این چیزا نداره ساختمان قدیمی که چهار طبقه بدون آسانسور یعنی اینارو گفتم ساختمون جوری نیست که نیاز به نظافت داشته باشه یا نظافت کنن
اره چون کاری میکنه ک پای گربه ها ب ساختمون باز بشه اگه خونه ی شخصی بود ب خودش مربوط بود ولی تو ساختمون خیلیا زندگی میکنن ک ممکنه از گربه خوششون نیاد
من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ولی کار درستی نیست اگه گربه ها دنبالش راه میوفتن تو ساختمان منم بودم بدم میومد
گربه صفت هم به آدم نمک نشناس میگن چه ربطی داشت نمیدونم
کاربری پنجم ژله نارنجی هستم . پروفایل خودمم ، دنبالم نیا درگیرم میشی .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.و الان هم این دستم هستش بقیه کاربری ها به درخواست خودم تعلیق هستن لطفا تو پستا با اون کاربری های قبلی تگ ام نکنید هرچی گفتم هرکاری کردم عشقم کشیده.خانم های محترم سایت نظر من با شما تو خیلییییی موادر متفاوت هست اگر توان گفتگو به روش مسالمت امیز را ندارید راه باز است و جاده دراز رفع زحمت کنید به جای بی احترامی البته بلا نسبت شما خانم های مودب
من خودم میترسم از گربه و حیوانات ولی غذا میدم به شوهرم براشون میبره به چند تا سگ غذا میده وقتی میریم ...
گربه همه جا هست بخوای نخوای بنظرم هست بعد من دیدم فقط یکیشون میره رو پله صدا میکنه که زنه بیاد غذا بهشون بده اتفاقا ما خودمون محل قبلی که بودیم یه گربه ای بود بوی غذا رو که در خونمون میفهید میومد در خونه بو میکشید چند بار براش غذا گذاشتم دیگه عادت کرده بود
من با غذا دادن به حیوانات بومی و وحشی ایران مخالفم.چون اکوسیستم بهم میخوره.
ولی گربه حیوان حیات وحش ایران نیست اگرم غذا ندیم به جای موش میره کبوتر ها و قمری هارو میگیره که بدتر آسیب به اکوسیستمه.به نظرم غذا دادن به گربه ها اشکال نداره.