2777
2789
عنوان

زنه همسایه هر روز به گربه های خیابون غذا میده

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 35 پست
چرا چون میره غذا میده به گربه ها؟

اره چون کاری میکنه ک پای گربه ها ب ساختمون باز بشه اگه خونه ی شخصی بود ب خودش مربوط بود ولی تو ساختمون خیلیا زندگی میکنن ک ممکنه از گربه خوششون نیاد

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم میترسم از گربه و حیوانات ولی غذا میدم به شوهرم براشون میبره به چند تا سگ غذا میده وقتی میریم میافتن دنبالمون البته کاری بهمون ندارن 

کارش خوبه ولی خوب شاید یکی بترسه تو ساختمون که میاد 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_vrpn.jpg

اونی که بهش حرف زشت زده شعور خودشو نشون داده 

ولی کار درستی نیست اگه گربه ها دنبالش راه میوفتن تو ساختمان منم بودم بدم میومد

گربه صفت هم به آدم نمک نشناس میگن چه ربطی داشت نمیدونم

کاربری پنجم ژله نارنجی هستم . پروفایل خودمم ، دنبالم نیا درگیرم میشی .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.و الان هم این دستم هستش بقیه کاربری ها به درخواست خودم تعلیق هستن لطفا تو پستا با اون کاربری های قبلی تگ ام نکنید هرچی گفتم هرکاری کردم عشقم کشیده.خانم های محترم سایت نظر من با شما تو خیلییییی موادر متفاوت هست اگر توان گفتگو به روش مسالمت امیز را ندارید راه باز است و جاده دراز رفع زحمت کنید به جای بی احترامی البته بلا نسبت شما خانم های مودب

غذا دادن به حیوانات میگن اشتباهه ولی میتونه ببره جای دورتر غذا بگذاره براشون 

ولی خودش مستقیم نده که گربه ها دنبالش نیان توی ساختمان 

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

کلا میخای ببینی ادمی ذاتش خوب هس ببین رفتارش با حیوانات چطوره

درسته با حیوونا باید مهربون بود و آزاری نرسوند 

ولی مهربونی یه چیزه دوستی خاله خرسه یه چیز

به حیوونا نباید غذا داد ولی باید امنیتشون رو تامین کرد 

به بچه ها یاد بدیم هر جا گربه دیدن ندون دنبالش بذارن تو حال خودش باشه

من خودم میترسم از گربه و حیوانات ولی غذا میدم به شوهرم براشون میبره به چند تا سگ غذا میده وقتی میریم ...

گربه همه جا هست بخوای نخوای بنظرم هست بعد من دیدم فقط یکیشون میره رو پله صدا میکنه که زنه بیاد غذا بهشون بده اتفاقا ما خودمون محل قبلی که بودیم یه گربه ای بود بوی غذا رو که در خونمون میفهید میومد در خونه بو می‌کشید چند بار براش غذا گذاشتم  دیگه عادت کرده بود 

راهرو ساختمان مشاع هست و کارش درست نیست که گربه ها رو میاره داخل ساختمانباید بره جایی بهشون غذا بده ...

خب دقیقا همین کارو میکنه ولی شما چند باد به یه حیوون محبت کنی  دیگه وابسته میشه بهت این حتی از  دو کیلومتر اونور ترم بیاد گربهاش می‌فهمن میرن دنبالش

گربه همه جا هست بخوای نخوای بنظرم هست بعد من دیدم فقط یکیشون میره رو پله صدا میکنه که زنه بیاد غذا ب ...

اره گربه همه جا هست 

من خودم میترسم حتی پارک هم میرم همش استرس میگیرم که گربه نیاد ولی خوب غذا هم براشون میزارم 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۸۲۹_۰۰۱۸۱۴_vrpn.jpg

گربه آیا فهم و شعور داره؟ما که آدمیم باید بفهمیم گربه فهم شعور نداره و همینجوری از درو دیوار بالا می ...

نه نداره دقیقا ما که ادمین باید بفهمیم همه جا به گربه غذا ندیم به جای به خصوص براشون تعریف کنیم همسر من هر روز عصر سر پارک بهشون غذا میده 

دنبالش هم راه نمیافتن چون می‌دونن بجز اونجا جای دیگه خبری از غذا نیست 

این میشه شرطی کردن 

همسایه شما این اصل رو رعایت نکرده

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

من با غذا دادن به حیوانات بومی و وحشی ایران مخالفم.چون اکوسیستم بهم میخوره.

ولی گربه حیوان حیات وحش ایران نیست اگرم غذا ندیم به جای موش میره کبوتر ها و قمری هارو میگیره که بدتر آسیب به اکوسیستمه.به نظرم غذا دادن به گربه ها اشکال نداره.

سنم کمه.فشار زندگی موهام رو سفید کرد بزرگوار.