2777
2789
عنوان

آیا این رفتارم طبیعی بود⁉️😂

116 بازدید | 14 پست

من کلا اینستا ندارم و با اینستا داشتن دوس پسرمم مخالفم قبلا هم بهش گفتم ولی خب میگه برا سرگرمیمه و اینا کاریش ندارم دیگه (لطفا لطفا لطفا ربطش ندید ب خیانت و وای تو براش مهم نیستی) خلاصه من دیروز ازش پرسیدم از همکلاسیای دخترت فالو داری گفت اره همون اوایل دوتاشون فالوم کردن منم بک دادم من گفتم انفالو کن بنده خدا امروز امتحان داشت خیلیم سخت بود دیروز تا صبحی کلا درگیر درس بود ولی ب طور کلیم ادم فراموش کاریه و وقتیم انلاینه کلاااااا تو پیوی خودمه خلاصه انفالو نکرد بعد تازه زنگ زد داشتیم حرف میزدیم با کنایه گفتم اینستا چقد جدید شد یکیو انفالو میکنی اما هنوزم تعداد فالوورا همون قبلیه کلی توضیح و قربون صدقه ک یادم رفت و بخدا از دیروز کلا نرفتم اینستا و اینا من شروع کردم گریه ک وای نه وای فلان وای بهمان ی کولی بازیی دراوردم ک نگو اونم فقط قربون صدقه میرفت میگفتم چشم مثلا میگفتم اگه حرفم برات مهم بود یادت بود یا مثلا چرا وقتی با من تو رابطه ای دخترای دبگه رو فالو داری یا نه نه اصلا من قهرم نمیخواد انفالو کنی و این حرفا بعد اخر صحبتمون ک خواستم گوشیو قطع کنم گفتم من اصلا از این رفتارم پیشمون نیسم چون دوست دارم و سر همه چیزای ریز مربوط ب تو همینقد ناراحت میشم گفت ن من خوشم میاد سرم حساسی اما اگه میگفتم نه و مثلا انفالو نمیکنم انقد حساس میشدی چرا الکی خودتو حرص میدی و تو مهم ترین چیز تو این دنیای برام و اینا 

حالا ایا کولی بازی من طبیعی بود؟😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم تایپک اخر منم بیا

پی نوشت  خواننده خاموش بودم  و  دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم  نمی‌آورد  پس دلیل نمیشه چون پست و  ندارم  و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم  بعضی ها  قضاوت می کنند  پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم  بیاید تایپک هام  

شما حتی اگ رابطتون به ازدواج هم ختم بشه ، توسط شما از هم می پاشه!

شما از همین الان اینقدر رو این موضوع حساسی و قطعا بعد ازدواج بیشتر میشه و شما نمی تونی این رو بپذیری ک قبلا با کسی بوده یا ن! اصلا الان با کسیه یا ن!

وسواس فکری می گیری و همین باعث از هم پاشیدن رابطه میشه!

این رفتارای سمی چیه می‌کنی دختر ؟ازت زده میشه ک

ببخشید نمیدونستم حساس شدن سر کسی ک دوسش دارم سمیه و ادمی ک بخواد سر این چیزا ازم زده بشه گور باباش بزار بشه 

شما حتی اگ رابطتون به ازدواج هم ختم بشه ، توسط شما از هم می پاشه!شما از همین الان اینقدر رو این موضو ...

من توی حرفامم گفتم این تاپیک زدن هیچ ربطی ب خیانت و دروغ و بی توجهی و این حرفا نداره فقی خواستم ببینم ایا حجم حساسیتم زیاد بود یا نه و حتی جنبه فان داشت

بفرما اینم داره بهت می‌گه خیلی سمی هستی

متشکرم از نقدت اما اگر حسادت روی شخص مورد علاقم میشه سمی بله من سمیم اگر وسواس داشتن روی کاراش میشه سمی بله من سمیم ایشون در گذشته با کسی نبود و الانم با کسی نیس و رفتار منم ب نظر خودم و حتی ایشون صحیح بود ایشون هم همینقد حساس و حسودن و جفتمون راضی و خرسندیم پس احتمالا ی زوج سمی هستیم کنار هم❤️

نه من ندارماز گوشی یکی از اعضای خانواده ام نگاه کردم تعداد فالوور ایناشو

آهااا

بعد اینکه گفتی وقتی آنلاین پیوی منه کجا رو گفتی؟

اعتمادی نیست بر کار جهان / بلکه بر گردونِ گَردان نیز هم