2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون تو اینستا عکس زنهارو ببینه واکنشتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 62 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نداره اصلا 

برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

به نظرم همچین مردی هوله 

زن خودشو میدید چرا زن های دیگه؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

جدی جدی جرش میدم،همونطور که اون خوشش نمیاد من مردی فالو داشته باشم و لایک کنم و ببینم پستاشونو منم خوشم نیماد

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

خب خودمم ندارمواقعا برای متاهل چ نیازی ب اینستا هسمث خیلی از اپلیکیشنای دیگه ک واس مجرداس

پس نی نی سایتم نباید بیایید ،

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت💔

عجیب نیست واقعا

دنیا دنیای ارتباطاته و اطلاعاته

نمیشه کسیو محروم کرد چون ممکنه عکسی ببینه که شما نمیپسندید 

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت💔

منو شوهرم از اول ازدواج روی هم حساس بودیم

جوری ک تصمیم گرفتیم اینستاهم پاک کنیم چون دوس نداشتم عکس خانما رو هم ببینه!!

گوشیش همیشه دست من بود

ولی متاسفانه همش گوشیشو زیر و رو میکردم و بهش گیر میدادم

کاش هرگز گوشیشو چک نمیکردم یا فقط دورادور حواسم بهش بود و به روش نمیاوردم

دیگه ی روز اعصابش از گیرای الکی من خورد شد قفلشو عوض کردو الان سالهاست نمیدونم تو گوشیش چه خبره

حتی ی بار گوشی تو دستش بود خوابش برد من چک کردم توی گالریش فیلم بد   بود

وقتی بهش گفتم اصلا براش مهم نبود و شد طلبکار

کلا دیگه الان اصلا بابت هیچ چیزی بهم توضیحی نمیده انگار نه انگار زن و شوهریم

یعنی اینقدر من گیر میدادم اینجوری شد

👶❤