2777
2789
عنوان

اگه شوهرتون تو اینستا عکس زنهارو ببینه واکنشتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 62 پست
شوهر من خیلی مذهبیه دوساله بهش میگم اینستا نصب کن میگه نهخودمم مذهبیم حقیقتا برام مهم نیسالبته شوهر ...

اینم اصلا نگاه نمیکنه جلو خانومش چندبار میگه ناراحت شدم گفت خودش میاد من چیکار کنم ولی خب نگاه میکنه که میاد

من تهی پیمانه بودم ،سرکشیدم خویش را🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

که اینطور😑

خب خودمم ندارم

واقعا برای متاهل چ نیازی ب اینستا هس

مث خیلی از اپلیکیشنای دیگه ک واس مجرداس

هرکسی از یار چیزی خواست هنگام وصال🥲                  من ب محض دیدن تو خاطرت را خواستم🤤

والا اصلا نگاه تو گوشیش نمیکنم چون میدونم باغچه رو که شخم بزنی از توش کرم پیدا میشه. اینجوری اعصاب خودم آروم تره دیگه یوسف پیامبر هم گفت اگر خدا کمکم نمیکرد اسیر مکر زلیخا میشدم.اینا که پیامبر هم نیستن 

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

برای چی اساسا باید اینستا داشته باشه 

هر زنی ناراحت میشه اونی که میگه ناراحت نمیشم مشکل داره ..‌‌

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

منم همینو میگم دیگه طبیعیه مهم اینکه اهل خیانتو اینا نیست گوشیش کلا دست زنشه

همون نگاه کردن بنظرم خیانته

از آگاهی مردم بدجور ترسیدید😂😂😂 کوروش ی.هودیا رو نجات نداد، اونها رو از ایران اخرج کرد و ی.هودیا برای انتقام، استر رو فرستادن به دربار(نفوذی) استر ی.هودی کلی ایرانی کشت و اینطور بود که پوریم رو رقم زدن!درمورد استر و پوریم مطالعه کنید.            شخم زدن سرزمین‌های اشغالی فلسطینی برای شما هم مثه تراپیه؟❤️❤️❤️❤️«فحش اگر بدن آزادی بیانه، جواب اگر بدی توهین به عقایده!             اون علی کریمی دزد به امام رضا تهمت زد و گفت دشمن ایرانیا بوده ولی به اون عقل ناقصش رجوع نکرد که چرا پس مردم ایران اون زمان برای امام رضا عزاداری کردن ولی برای امثال مامون عزاداری نکردن؟ تاریخ رو هر جور شده میخواید با تحریف باب میل خودتون کنید ولی فقط میتونید افراد کم بهره از هوش رو فریب بدید

کجاش سخت گیریهآدم متاهل اینستا برا چیشهخودمم ندارم

والا هم خودم هم شوهرم داریم

کلی پیج آموزش زبان،دکوراسیون منزل و بازی های خلاقانه با کودک رو دنبال میکنم

همسرم هم تو حوزه خودرو و نجوم و … فالو داره

چرا باید بد باشه؟

والا هم خودم هم شوهرم داریمکلی پیج آموزش زبان،دکوراسیون منزل و بازی های خلاقانه با کودک رو دنبال میک ...

خب دیگه هرکس ی طوره

هرکسی از یار چیزی خواست هنگام وصال🥲                  من ب محض دیدن تو خاطرت را خواستم🤤

برای چی اساسا باید اینستا داشته باشه هر زنی ناراحت میشه اونی که میگه ناراحت نمیشم مشکل داره ..‌‌

من هیچ مشکلی با اینستا ندارم

اونی ناراحت میشه که شوهرش رو میشناسه….