2777
2789
عنوان

سه سال آزمون دادم رد شدم

350 بازدید | 47 پست

خیلیییییی ناامیدم سه سال دارم زحمت کشیدم درس خوندم حتی شکمم بخیه داشت درس میخوندم چقد هزینه کتاب و جزوه دادم هر سال مویی رد شدم با اختلاف چند نمره 

لیاقت نداشتم معلم بشم و به آرزوم برسم 

اگر معلمی قدر شغلتو بدون و با عشق به بچه ها خدمت کن تو آرزوی من داری زندگی میکنی 

انشاالله موفق باشید 

خدا برای من نخواست😓

عزیزم💔

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالتونه ؟ ببخشید البته می پرسم 

نمی‌ تونید فرهنگیان شرکت کنید ؟ البته اونم حوصله میخواد 

سقف سنی انگار ۳۰ سال تصویب شد

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

خیلیا مثل شما سالها ازمون میدن که معلم بشن خیلیا هم میان به اونایی که فرهنگیان قبول شدن میگن که رشتت به درد نخوره 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

حتما خیرت تو این بوده بخدا دیدم کسی که چهار بار رفته مصاحبه و قبول نشده ولی نت خودم پارسال واسه اولین بار آزمون دادم و قبو ل شدم  ولی همش میگفتم اگه به صلاحمه قبول بسم 

خلاصه غصه نخور عزیزم

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده