2777
2789
عنوان

سه سال آزمون دادم رد شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگرم باشه دیگه سخته برا ماعادی هاظرفیت بشدت کم سهمیه تا دلت بخوادامسال اصلا استان ما نیرو نگرفت

دقیقا 

تهران به اون جمعیت امسال ۱۵۶ نفر میخواست 

سال بعدم باشه حتما ۳ نفر میخواد

دقیقا تهران به اون جمعیت امسال ۱۵۶ نفر میخواست سال بعدم باشه حتما ۳ نفر میخواد

اگه قسمتت معلمی باشه شرایطش پیش میاد ی دوست من مهندسی کشاورزی بود هیچ سالی این رشته نمیخواستن سال گذشته شانسی رشته کشاورزی خواستن برای ی شهردیگه بومی هم نبود اونجا ثبت نام کرد قبول شد الان دبیر شیمی توسن ۳۵سالگی

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

من پارسال بانمره نهایی ۶۵۰رد شدم

نمره ۳۰۰ تو تهران قبول شد

امسال اصلا شرکت نکردم

دوستم با ۶۲۲ قبول شده فعلا اصلا هم حق تدریس اینا نداشت

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

بازم شرکت می کنید ؟ تا موقع قبولی میتونید مدارس غیرانتفاعی تدریس کنید

نه دیگه شرکت نمیکنم چون اگرم باشه تک ظرفیتی هست 

آخه میدونید چیه هر غیر انتفاعی هم خوب نیست حقوق کمی میدن فقط پول رفت و آمدت میشه

خبلیا با کتلی ۱۹۷ و ۲٠٠حتی یکی با ۹۹ هم قبپل شد چون امتیاز و ضریبب بردشون بالا اما من با ۳٠٠ چون ضریز نداشتم رد شدم متاسفم برا خودم من حتی۱٠٠ درضد هم داشتم

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗