2777
2789
عنوان

نژادپرستی

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 59 پست
تو اینجا تجربه ثابت کرده هر کی طرف افغانی ها رو بگیره ۱۰۰ درصد خودش افغانیه

من مسعول طرز فکر شما درمورد خودم نیستم ولی نگران نباش ایرانیم و طرف نگرفتم اونام کلی قتل و تجاوز و جنایت دارن مشکل اینجاست حرف من کلا اشتباه برداشت شد من منظورم اینه آدم نباید بخاطر ظاهر تمسخر بشه

من خودم آدم خیلی بی ادبی هستم ولی اینجا یه فوش خیلی ساده بدی هم یه هفته یا بیشتر تعلیق میشیمن خودم ه ...

می‌دونم عزیزم منم زیاد تعلیق شدم 😔😂خدایی نتونستم جلو خودم رو بگیرم دیگ یعنی قشنگ معلوم بود چرا تاپیک رو زده .....

حال بدم  تاوان خوبیامٍ🥺💘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی نژادپرستم. دست خودمم نیست. اگه کسی زشت باشه یا سلخته باشه و... خیلی بهش محل نمیدم

بستگی به طرز بزرگشدن داره ولی همین که قبول کردی نصف راه درمان رو اومدی

کلا زور نزن ایرانیا درست نمیشن ایرانیا نژاد پرست ترین ادمای دنیان

احتمالا نژاد پرست ندیدید

از آمریکاییا که به شرقیا میگن سر سیاه، تا پاکسازی نسلی نژاد های کانادایی، استرالیایی و...

و کره ای ها که حتی وقتی میخوان تو دریا شنا کنن لباس کاملا پوشیده میپوشن که نکنه یکم پوستشون تیره بشه، تو کره سفیدی نماد ثروت و سطح بالا بودنه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
الان ایرانی ها چشم سبز نیستن؟ سفید نیستن؟ مو بلوند نیستن؟

منظور اکثریت هست . دو تا دونه چشم سبز و دو تا دونه مو بلوند حساب نیست ! ۹۹ درصد ایران چشم ابرو مشکی رنگ چشم غالب قهوه ای رنگ پوست غالب گندمیه

ایران رو کسی به چشم سبز یا بلوند نمیشناسه شما بزن تو اینترنت دختر ایرانی چند درصد عکسا چچشم سبز و مو بلونده؟ زیر ۱ درصد هم نیست

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run  🔮🪄

احتمالا نژاد پرست ندیدیداز آمریکاییا که به شرقیا میگن سر سیاه، تا پاکسازی نسلی نژاد های کانادایی، اس ...

کره ای هایی که توی فیلم و سریال ها میبینید همه عمل و میکاپ و ... هست اگه واقعا چهرشون رو ببینی ۱۰ ثانیه نمیتونی جلو خندتو بگیری شبیه بربری هستن 😂 

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run  🔮🪄

کره ای هایی که توی فیلم و سریال ها میبینید همه عمل و میکاپ و ... هست اگه واقعا چهرشون رو ببینی ۱۰ ثا ...

نه منظورم این نیست زیبا هستن 

به شدت مراقبت پوستی دارن که سفید باشن، اگه کسی تو کره زیبا نباشه ( به زور عمل خودشون رو زیبا میکنن ) از طرف جامعشون طرد میشن

به طرز وحشتناکی به زیبایی اهمیت میدن، برای همین هم بهترین محصولات  و روتین های پوستی جهان رو کره داره و در عمل های زیبایی رتبه ی یک

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
بعد ایران کره ایا نژاد پرست ترینن

شاید اطرافیان شما نژاد پرست باشن

پس سرخ پوستای آمریکا رو هم ایران نژادشون رو از بین برد!

بومی های کانادا  هم که نسلشون در حال نابودیه از دست ایرانیا خون گریه میکنن!

جالبه!

نه منظورم این نیست زیبا هستن به شدت مراقبت پوستی دارن که سفید باشن، اگه کسی تو کره زیبا نباشه ( به ز ...

جسارتا شما کره رفتید؟ محصولات مراقب و پوستی هر چقدر برند کره ای بگید من ۲ الی ۳ تا نمونه ایرانیشو میگم الان دیگه اونجوری نیس بگی محصولات فلان کشور تولید میشه بعدشم آمارهاتون اشتباهه بزرگترین تولید کننده لوازم ارایشی در جهان ترکیه هست و بهرین دکترهای عمل زیبایی هم در ایرانه 

اونی که شما از کره دیدی فقط ظاهر قضیه هست اصل جامعه اونجوری نیست اصلا ! شما هر چی از کره دیدی یا بازیگر معروف بوده یا خواننده با مردم عادیش دیدار کردی چهرشو ببینی 

جسارتا شما کره رفتید؟ محصولات مراقب و پوستی هر چقدر برند کره ای بگید من ۲ الی ۳ تا نمونه ایرانیشو می ...

نرفتم، کسایی که کره زندگی میکنن میگن ، کسایی که عااااشق کره هستن که حاضر شدن از خانوادشون جدا بشن و تو کشور نژادپرست کره ( کره ایا علاقه ای به مهاجرا ندارن مگه این که آمریکایی باشه ) ، پس مسلما حاضر نیستن ازش بد بگن

شاید یه سری بدی هاش رو نادیده بگیرن و حتی به عنوان یه مزیت معرفی کنن ولی اصلا به دروغ ازش بد نمیگن

شما کافیه پینترست رو باز کنید تا مووووج عکسای دخترای کره ای که از شدت سفیدی صورتشون غیر طبیعیه ( کاری ندارم که به چه وسیله ای ولی در هر صورت نشون میده که خیلی براشون مهمه )

تو ساحلشون رو نشون میداد یک نفر نیمه برهنه نبود از ترس این که پوستشون تیره نشه

ولی هنوز  ترکیه ای ندیدم که این عکسا و... بذاره 

تو یوتیوب هم سرچ کنید میبینید که بیشتر این موارد در شرق آسیا هست

حتما نیازی نیست کره رفته باشم، در موردش اینقدر اطلاع دارم، تو دنیای امروز دیگه چیزی پنهان نمیمونه

جسارتا شما کره رفتید؟ محصولات مراقب و پوستی هر چقدر برند کره ای بگید من ۲ الی ۳ تا نمونه ایرانیشو می ...

و این که بازم میگم من اصلا ادعا نکردم کره ایا خوشگلن!!

میگم به شدت به زیبایی علاقه دارن و هزینه و وقت صرفش میکنن و تو دنیا معروفن به همین عناوین

حتی روی نوع رفتارشون با هم دیگه هم تاثیر داره

اگه زشت باشن طرد میشن توسط جامعه 

بعد هم شما بپرسید بین بهترین برند آرایشی کره و ایران کدوم یکی طرفدار بیشتری داره