چقدر بده چقدر بده من خودم پوستم و چشام و موهام روشنه ولی اونایی که یکم پوستشان برنزه بعضی ها باهاشون یجوری رفتار میکنن خیلیییی بده مگه تغییر خودشه بعد رنگ پوست به این قشنگییییی خیلیا کلی هزینه میکنن میرن سولار کرمان برنز برای افتاب گرفتن یا مثلا افغانیارو اذیت میکنن اونایی که غیر قانونی اومدن که هیچی ولی اونایی که قانونی اومدن مثل خود ما هستن ماهم کلی مهاجرت کردیم باید اینجوری رفتار کرد ؟؟ قیافه و ظاهر و رنگ پوست و مو و چشم دست ما نیست ولی با شعور بودن دست ماست
رنگ اصلا معیار نیست اخلاق مهمه .ایمان مهمه .درون مهمه .همون به زیبایی تاثیر میزاره .خانمی هست همه میگند خوشگله ولی اخلاق .همون باعث شده ناپدید باشه .ولی اروپایی ها هم میان ایران را مقایسه کنی با ایرانی های خودمون ایرانی ها خوشگلترند.
فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن هست.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
این نژادپرستی نیست سلیقه ی ملت هاست ما ایرانی هستیم چهره ایرانی تقریبا مشخصه خیلیا برای باکلاس شدن میرن رنگ موی بلوند میزارن یا لنز سبز میزارن شبیه اروپایی ها بشن ولی باور کنید این استایل و ظاهر در ایران خریدار نداره سلیقه ی ایرانی این نیست اصلا
هرچی هستی خودت رو دوست داشته باش ولی سعی کن روی فرهنگ خودت تمرکز کنی تا بیگانه
اروپایی ها هم بجز چندتا بازیگر و خواننده محبوبشون که هزارتا عمل و گریم کردن بقیه واقعا پوست خوبی ندارن چه از نظر کیفیت چه از نظر رنگ ! ما ایرانی ها بهترین پوست و مو رو داریم مخصوصا ترک های ایران
when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run 🔮🪄