2777
2789
عنوان

نژادپرستی

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 59 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بحث افغانها در ایران و برخورد باهاشون خ متفاوت هس با اون تفاوت خصوصیات ظاهری

سران مملکت از همون اول اشتباه کردن بی رویه مهاجر پذیرفتن

که الان داعیه جز ایران بودن و سهیم و مالک بودن رو دارن

اشتباه مسولان بوده 

والا منم مثل خودت بورم اتفاقا رفتار عالی باهام دارن ...

و افغانی ها نظرم منفی هست شما که افغانی دوستی شما برو اونجا 

این ها بیان جای شما

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برایِ آرامشِ وَطنم 🖤

بحث افغانها در ایران و برخورد باهاشون خ متفاوت هس با اون تفاوت خصوصیات ظاهریسران مملکت از همون اول ا ...

من منظورم این نیست میگم اونایی که قانونی اومدن نباید بخاطر ظاهرشون قضاوت بشن 

والا منم مثل خودت بورم اتفاقا رفتار عالی باهام دارن ...و افغانی ها نظرم منفی هست شما که افغانی دوستی ...

من منظورم این نیست منظورم اینه کسی نباید بخاطر ظاهرش قضاوت بشه کلی ایرانی مهاجر قانونی داریم با نظرت درسته باهاشون نژادپرستی رفتار بشه ؟ نه کسی نباید بخاطر قیافه قضاوت بشه 

من منظورم این نیست منظورم اینه کسی نباید بخاطر ظاهرش قضاوت بشه کلی ایرانی مهاجر قانونی داریم با نظرت ...

ببخشید به قول شما مهاجر قانونی ! کدوم مهاجر ایرانی رو دیدید که بره کارگری همشون یا جراح ان یا نخبه رتبه برتر کنکوری 

علم ما و اون هارو یکی میکنی؟؟؟

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برایِ آرامشِ وَطنم 🖤