چقدر بده چقدر بده من خودم پوستم و چشام و موهام روشنه ولی اونایی که یکم پوستشان برنزه بعضی ها باهاشون یجوری رفتار میکنن خیلیییی بده مگه تغییر خودشه بعد رنگ پوست به این قشنگییییی خیلیا کلی هزینه میکنن میرن سولار کرمان برنز برای افتاب گرفتن یا مثلا افغانیارو اذیت میکنن اونایی که غیر قانونی اومدن که هیچی ولی اونایی که قانونی اومدن مثل خود ما هستن ماهم کلی مهاجرت کردیم باید اینجوری رفتار کرد ؟؟ قیافه و ظاهر و رنگ پوست و مو و چشم دست ما نیست ولی با شعور بودن دست ماست
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
والا منم مثل خودت بورم اتفاقا رفتار عالی باهام دارن ...و افغانی ها نظرم منفی هست شما که افغانی دوستی ...
من منظورم این نیست منظورم اینه کسی نباید بخاطر ظاهرش قضاوت بشه کلی ایرانی مهاجر قانونی داریم با نظرت درسته باهاشون نژادپرستی رفتار بشه ؟ نه کسی نباید بخاطر قیافه قضاوت بشه