2777
2789
عنوان

نژادپرستی

419 بازدید | 59 پست

چقدر بده چقدر بده من خودم پوستم و چشام و موهام روشنه ولی اونایی که یکم پوستشان برنزه بعضی ها باهاشون یجوری رفتار میکنن خیلیییی بده مگه تغییر خودشه بعد رنگ پوست به این قشنگییییی خیلیا کلی هزینه میکنن میرن سولار کرمان برنز برای افتاب گرفتن یا مثلا افغانیارو اذیت میکنن اونایی که غیر قانونی اومدن که هیچی ولی اونایی که قانونی اومدن مثل خود ما هستن ماهم کلی مهاجرت کردیم باید اینجوری رفتار کرد ؟؟ قیافه و ظاهر و رنگ پوست و مو و چشم دست ما نیست ولی با شعور بودن دست ماست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودمم خیلییی سفیدم از اون سفیدای حال به هم زنم که انگار رنگم پریده😓😓😓😓

من رنگم شبیه مرده هاست خیلی خوشم نمیاد یجوریه شاید رفتم برنز کردم

من نمیدونم الان قرص اومده ادم پوستش روشن میشه .

اون‌مال قدیم بود.

دختر خاله ام شده سفید .چون رنگش سیاهه .

اونایی که هم سفیدند همه خوشگل نیستند.

فرزندان عزیزم را دوست دارم .خیلی زیاد.ولی خدا همه امیدمن  هست.

دقیقا من خودم پوستم خیلی سفیده لپام و بینیم هم همیشه صورتیه موهامم خرمایی با رگه های طلایی ولی خیییلییی رنگ پوست برنز با موهای مشکی رو دوست دارم خییلی جذابه بنظرم

نمیتونم بذارمت کنار،سخت ترین دراگ :)).     فوتبال بخش بزرگ و مهمی از زندگیمه،تا ابد hala madrid🎀🤍.  سنگین سوارم،بالاخره موتور موردعلاقمو برام خریدن(ninja h2r).   پروفایلم بشدددددت شبیه خودمه، واسه همین گذاشتم پروف،فقط پوستم سفیدتره و موهام بلندتر🤍

عمم خانواده همسرش پوستشون سبزست دخترشو ب پسر خواهرشوهرش نداد میگفت نسلشون میشه ی مشت سیاه.... اصلا با خانواده همسرش رفت و امد نمیکنه.... سبزه هستن ولی فوق العاده مهربون و خوش قلبن... چهره و اندامشونم بنظر من ک زیباست

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

من تا حالا همچین چیزی ندیدم

اتفاقا چند تا رو که پوستشون تیرست میشناسم،  محبوب اطرافیانشون هستن

البته که محبوبیتشون ربطی به رنگ پوست نداره، ولی منظورم اینه کسی رفتار بدی نداشته باهاشون

خیلیا هم دوست دارن همسرشون رنگ پوستش تیره باشه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)