2777
2789
عنوان

شوهرم بهم زگیل تناسلی داد حالام میگ طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 5127 بازدید | 143 پست

بخدا یه سری دخترای مملکتمو میبینم فقطططط حرص میخورم !!!!!

عزیزم‌الان ملت دوست پسرشون تهدیدشون میکنه به پخش فیلم و عکس راه قانون براشون بازه،شما که شوهرته!!! یه توک پا بجا اینکه هی تاپیک بزنی  تشریف ببر پیگیری کن شکایت کن بابت تهدیداش !! یکم از نقشی که توش گیر کردی بیا بیرون،سعی کن  از بیرون به قضیه نگاه کنی!!

البته قبلش سعی کن یه شرایطی ایجاد کنی که بتونی باهاش صحبت کنی و بحثو بکشونی سمت فیلم و بتونی ازش مدرک داشته باشی ،حالا پیامک ، صدای ضبط شده یا فیلم مخفیانه بگیر 

بذار طلاقت بده ، از چی ناراحتی؟؟ به هیچ وجه از مهریه ت نگذر،حتی وگه ده میلیون باشه ! تا می‌تونی بهش ضربه بزن 

بعدشم به اونی که بعد خودت میخواد زن اون تحفه شه حسودی میکنی؟؟ بنظرم بیشتر باید دلت بسوزه براش ! چون تو که داری خلاص میشی اون بدبخت تازه گرفتار میشه و معلوم نیست بتونه خلاص شه یا نه ! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار میکردی شما ؟؟

کاری که بهت گفتیم من و دخترا تو کامنتا 

حالا دیگه دعوا و تهدید و گوه خوریاش گذشت و میگی ناپدید شده وگرنه راه میدادم بهت 

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

کاری که بهت گفتیم من و دخترا تو کامنتا حالا دیگه دعوا و تهدید و گوه خوریاش گذشت و میگی ناپدید شده وگ ...

اره نمیدونم کجاست اما مطمئنم خونشون نیس 

خانوادش هستن خودش نیس ازشما میپرسم کجایی حواب نمیده میپیچونه

نه 

خدا رو فراموش کردی

هرکسی بدی کنه سزاش خواهد دید 

بسپر به خدا  

چوب خدا صدا نداره

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....

خودمم از خانوادم ناراحتم حتی نرفتن در خونشون داد بیداد کنن همش میگن پلیس صدا میکنن شر میشه میگم خب ص ...

همچین خانواده ای رو قیدشو بزن 

همون فهمیده بی صاحابی که اینجور کرده 

خودت پشت خودت باش 

پشت خودت باشی دنیا نمیتونه شکستت بده 

باشه خواهرم؟

تورو خدا حرصم نده بخدا دستم درد گرفت از فشار عصبی 

کدوم شهری

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

نه خدا رو فراموش کردیهرکسی بدی کنه سزاش خواهد دید بسپر به خدا چوب خدا صدا نداره

مشکل اینه آدم میخاد همین الان طرف و خدا بزنه تا دلش آروم بگیره خدا درسته جواب میده اما دیررر

ی دور از جون بگین بد نیستن زگیل تناسلییییییی

گلم مطمئن باش سگم به اون زن نمیده

ذات بد نیکو نگردد چونکه بنیادش بد است این مرد با هرکی دیگم ازدواج کنه خوشبخت نمیشه

همین ۳۰ تا سکه هم الان کم نیست درخواست نفقه کن و مهریتو بزار اجرا

خدایا شکرت💚
مشکل اینه آدم میخاد همین الان طرف و خدا بزنه تا دلش آروم بگیره خدا درسته جواب میده اما دیررر

شایدم زود جواب داد 

ازکجا معلوم 

نمی توانم به کسی بفهمانم در من چه می گذرد!من حتی نمی توانم ان را برای خودم توضیح دهم ....