2777
2789
عنوان

شوهرم بهم زگیل تناسلی داد حالام میگ طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 5090 بازدید | 143 پست
نمیدونم میگم شاید یکی دیگ سلیطه باشه اون مجبور بشه خوشبختش کنه من زیادی ساده و مهربون بودم

خوب این چه طرز فکر اشتباهی هست داری عزیزم...اصلا زندگی که به این حرف ها برسه دیگه ادامه دادند ش تو خودت رو خار می کنی و تو بعداً افسرده میشی...بعداً افسوس می خوری که چرا عمرت رو پای آدم اشتباهی گزاشتی.‌‌چرا زودتر جدا نشدی

ببین خانوادش خیلی عوضی تر از خودشن خودش و مادر و خاهرش حتی باباشم اومد تهدیدم کرد زندگیمو خراب میکنه

ولمون کن این حرفا چیه زن میشناسم شوهر قاضی دادگستریه با یه وکیل ثابت کرد کارش  لاشی بازیه و زن خونه میاره بچشم ازش گرفت پروانشم گرفتن 

معرفت در گرانیست به هرکس ندهندش ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حرفاش اصلا معلوم نیست چی میگه این همه راه حل میدیم عین خیالش نیست چیزای الکی جواب میده

من پدر و مادرم از اول مشکل داشتن بیست سال همش در حال طلاق و بخشیدن بودن دیگه میدونم دادگاه چجوره 

اتفاقا شهر کوچیکیم بابام خیلی دستش برای پارتی بازی بازه همرو میشناسه ولی هیچی دستش نیست 

نمیدونم اسی چرا گوش نمیکنه

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

ینی دیدی اینشکلیه نکردی یبار پزشک قانونی بری چه امیدی به این حیوون صد پدر بستی تو دختر؟؟؟وکیلتو عوض ...

خیلی نا امید و خسته شدم فقط دلم میخاد بخایم دیگ بیدار نشم دیگ جون ندارم بجنگم 

من خیلی دوسش داشتم همشم فکر میکردم دیگ جون رابطه داشتیم دنیا ب آخر رسیده مشکلمم این بود ب خانوادمم هیچی نمیگفتم 

حرفاش اصلا معلوم نیست چی میگه این همه راه حل میدیم عین خیالش نیست چیزای الکی جواب میده

دنبال راهکار نیست همش دنبال این که بگه چه بلایی سرم اوردن وتوجیح واینکه فقط نگران زن گرفتن شوهرشه

خیلی نا امید و خسته شدم فقط دلم میخاد بخایم دیگ بیدار نشم دیگ جون ندارم بجنگم من خیلی دوسش داشتم همش ...

جم‌کن خودتو بهت میخندن 

اسم مطلقه بیاد روت مریضت کرده اونهمه بلا سرت آورده این حرفا چیه 

اعصابمو خورد کردی اگه تاپیکت دروغ باشه حق من گردنته

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

هرکاری جات بود باباشو میسوزوند عشق و پشم چیه دیگه بعد این حرفا و رفتارا 

الان باید گوله اتش باشی تو خانوادت چرا انقدر منفعلن !؟؟

معرفت در گرانیست به هرکس ندهندش ....
هرکاری جات بود باباشو میسوزوند عشق و پشم چیه دیگه بعد این حرفا و رفتارا الان باید گوله اتش باشی تو خ ...

خانوادمم هیچ کاری نمیکنن همش میگن ب خدا واگذار کن 

شما بودی چیکار میکردی؟ 

هرکاری جات بود باباشو میسوزوند عشق و پشم چیه دیگه بعد این حرفا و رفتارا الان باید گوله اتش باشی تو خ ...

والا من جاش بودم زنده مرده مرده رو یکی کرده بودم 

بحث آیندشه که خراب کردن 

اینی که اسی گفت ارزش نداره تف کنن تو صورتش چه برسه نگران این باشن زن بگیره

خب گوش کن بحرفمون

دلم با شکایت و اینا آروم نمیشه من رفتم این راه ها رپ باهاش میدونم هیچ کاریش نکردن بخدا 

اون حتی وسایل منم دزدید شاهدم بردم اما هیچی نشد هیچیییییی

خانوادمم هیچ کاری نمیکنن همش میگن ب خدا واگذار کن شما بودی چیکار میکردی؟

عزیزم خدای هرکس خودشه 

پیش نرو تا چنان نسخوار فکری بگیری خودتو سرزنش کنی تا بخودکشی برسی 

عذر میخام ولی خاک بر سر خانوادت 

باید پشتیبانت باشن و این حرفارو میزنن

همون دیده خانوادت پشتت نیست همچین کرده باهات

من تو ی شهر کوچیکم اینجا همه چی پارتی بازیه وقتی هیچی ب اسمش نیس چجوری مهریه کامل بگیرم؟

نه عزیزم...من از حرفهات فهمیدم اصلا تصمیمت جدی نیست برا طلاق....کسی که تصمیم بگیره تحت هیچ شرایطی بر نمی گرده توکل به خدا می کنه و همه سختی ها رو تحمل می کنه تا تموم شده...تو یا باید این سختی رو تحمل کنی که آخرش به رهایی و آرامش و استقلال می‌رسی یا باید شوهرت رو تحمل کنی که آخرش به افسردگی و هزار بلا میرسه ونابود میشی....تو حق انتخاب داری.....خودت انتخاب کن و سختی هاش رو تحمل کن

دلم با شکایت و اینا آروم نمیشه من رفتم این راه ها رپ باهاش میدونم هیچ کاریش نکردن بخدا اون حتی وسایل ...

مگه میشه😐🤦🏻‍♀️