2777
2789
عنوان

هیچی به اندازه خواستکار مطلقه عزت نفسم دختر و خورد نمیکنخ

| مشاهده متن کامل بحث + 5901 بازدید | 266 پست
اره شما گار دارید و افراطی گونه میخواید هر طور که شده عادی سازی کنید حقیقت این نیست فرق هست بین باکر ...

استارتر اینقدر به خودت نناز اینقدر دختر ترگل ورگل و به قول خودت باکره بودن با تکبر ازدواج کردن بعد شوهره اذیتشون کرده یا خیانت کرده یا فهمیده قبلا رابطه جنسی داشته و آخرش جدا شدن...زندگی مثل قصه ها نیست با ساز تو برقصه... ماهایی که جدا شدیم از امثال تو خیلی خشگلتر و بهتریم ولی نخواستیم با آدم نامناسب ادامه بدیم، 

عنوانت اینه اعتماد به نفسم کم شد، اتفاقا آدمایی مثل تو یکم باید غرورشون کم بشه اگرنه تو زندگی خیلی بیشتر آسیب می‌بینید 

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

منظور منو اصلا فهمیدی میگم این سایت وقتی مثلا یه پسر طلاق گرفته میاد خواستگاری دخترمجرد میگن حق ندار ...

یعنی نمیفهمی اون پسری که میره با خانم مطلقه ازدواج میکنه خودش دوس داره و انتخاب کرده؟! واقعا تفاوتش رو متوجه نمیشی؟! یعنی اونقدر خوبی تو اون خانم دیده که اونو به دختر مجرد ترجیح داده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره شما گار دارید و افراطی گونه میخواید هر طور که شده عادی سازی کنید حقیقت این نیست فرق هست بین باکر ...

محض اطلاعات فقط میگم  من یکبار ازدواج کردم جدا هم نشدم  پس نقطه ضعف ندارم که یکی مثل تو بخوای دست بزاری روش فشار بدی   اینو فهمیدی  

دوم اینکه خانم هایی مثل تو تنها افتخارشون  همون دست نخورده بودنشونه  نمیدونن یه خانم کالا نیست  غذا و خوراکی نیست  برو برای خودت متاسف باش هنوز تو جاهلیت  سیر میکنی    طرز فکرت مثل زنای دوران قاجاره    نمیدونی  کسی که جدا میشه با کسی که هرزه هست  زمین تا آسمون فرق داره 

وای به این جامعه دختر ۲۳ سالش اینه فرهنگش  هر جا نظراتت رو خوندم حالم بهم خورد   

یعنی نمیفهمی اون پسری که میره با خانم مطلقه ازدواج میکنه خودش دوس داره و انتخاب کرده؟! واقعا تفاوتش ...

چی میگی واسه خودت خوب بره بگیره به من چه 

مسئله اینکه پس چرا ناراحت میشید وقتی یه مرد مطعلقه میره خواستگاری یه دختر مجرد انگار جرم کرده که رفته خواستگاری

چی میگی واسه خودت خوب بره بگیره به من چه مسئله اینکه پس چرا ناراحت میشید وقتی یه مرد مطعلقه میره خوا ...

من ناراحت نیستم اسی ناراحته 😄 من خاستگار پسر مجرد دارم ردش کردم اسی هم میتونه این آقا رو رد کنه ناراحتی نداره که

منم همین گفتم بگو نگو تمام دیگه این همه جز ولز نداره،☹️😂

والا، آخه نسل جدید اعتماد به سقف دارن، فک میکنن خدا اونارو از جنس دیگه ای خلق کرده 😂

مجرد بودن نکته منفیه؟😂😂😂بابا بافرهنگ

اره واسه کسیکه 1بار ازدواج کرده نکته منفی محسوب میشه، چون باید وقت بذاره به اون آموزش بده، کسیم حوصله اینکارو نداره اگرنه با همون اولی زندگی می‌کرد 

خب خداروشکر پس با هم سطح و همنوع خودتون ازدواج کنید

نگران نباش ما با آشغالایی هم سطح تو ازدواج نمی‌کنیم 😉 اونارو گذاشتیم واسه خودتون بی همه چیز، 

از یه کافر مث تو این طرز حرف زدنم طبیعیه 

اینجا کسایی که جدا شدن از حرف تو زورشون گرفته 

ولی حق با تو 

تویی که مجردی حتی نباید مردی که تو عقد جدا شده  از دختر مجرد خواستگاری کنه باید بره از دختری که تو عقد جدا شده خواستگاری کنه

مجرد با مجرد 

جداشده با جدا شده

من یکی رو میشناسم کرده زنشو طلاق داده بعد دنبال دختر میگرده یه مطلقه بهش معرفی کرده بودن گفته بود نم ...

دقیقا 

ما هم به یه آقایی که دوسال با زنش زندگی کرده بود ازش جدا شده بود 

یه دختری معرفی کردیم که تو عقد جدا شده 

بعد رودار رودار میگه نه من دختری میخوام راه دادگاه نرفته باشه 

خب تو خودتم راه دادگاه رفتی خوشت میاد دختر مجرد حرف خودتو به خودت بگه