2777
2789
عنوان

شوهرم بهم زگیل تناسلی داد حالام میگ طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 5058 بازدید | 143 پست
برای من ظاهری هیچی درنیامده اینجا گفتن چون درنیامده ممکنه سرطانی بشه و خطرناکه

رفتی دکتر؟

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این آدم جدا شو...به خدا توکل کن...اون خدایی که تو رو آفریده...به فکرت هست....یکی بهترشو بهت میده‌ ...

نمیدونم میگم شاید یکی دیگ سلیطه باشه اون مجبور بشه خوشبختش کنه من زیادی ساده و مهربون بودم 

اون کثیف تر از این حرفاست اصلا ن تو زنگ نه تو چت هیچی نمی‌گفت خواسش بود الانم چهارماهه رفته من زنگ م ...

ببین خییلییی راحت میتونی پدرش دربیاری 

درخواست مهریه و اجرت المثل و نفقه و..عسر حجر و بگو ترک کرده و اینا حتی طلاق غیابی هم میشه گرفت توقیف اموال میخوره و حکم جلب هم میگیری جدی میگم بعد میره تو پرونده و سوسابقه میشه واسش عمرا کسی بهش زن بده 

ایکاش کتک خوردی درجا میرفتی پزشک قانونی میذاشتی لای پرونده ساده نگیریاااا 

اون کثیف تر از این حرفاست اصلا ن تو زنگ نه تو چت هیچی نمی‌گفت خواسش بود الانم چهارماهه رفته من زنگ م ...

صداشو ضبط کن یوتشکی فیلم بگیر نمیتونی؟

اینا همش مدرک محسوب میشه

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

وکیل دارم ولی فایده ای نداره اصلا دادگاه پیگیری نمیکنه همش میگن پرونده خانوادگی خودتون حل کنین

به من دیگه اینو نگو مگه وکیل میتونه پیگیری نکنه ؟شکایت اونم کن

کدوم قاضی بیسوادی گفت مشکل خانواده خودت خل کن پس دادگاه مترسکه 😐😐😐😐

واقعا به قول کاربرا باورم میشه فیکه باحرفات

وکیلی یه مهریه نگیر یه تهدید وبیماری ساده اثبات نکنه کخ باید گل گرفت پروانشو

یه وکیل درست حسابی بگیر با همون ماهی یه سکه بزار داغش کنه تا دیگه با مشارکت خانوادش بلا سر دخترای دی ...

ببین خانوادش خیلی عوضی تر از خودشن 

خودش و مادر و خاهرش حتی باباشم اومد تهدیدم کرد زندگیمو خراب میکنه 

اون فراریه اصلا نمیدونم کجاست ندیدمش

ینی دیدی اینشکلیه نکردی یبار پزشک قانونی بری چه امیدی به این حیوون صد پدر بستی تو دختر؟؟؟

وکیلتو عوض کن گوه خوری وکیلای بدرد نخور رو هم باور نکن 

دخترا بهت گفتن چیکار کنی 

مدیونی به زنای دیگه اگه پیگیر نشی و پدرشو در نیاری

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

به من دیگه اینو نگو مگه وکیل میتونه پیگیری نکنه ؟شکایت اونم کنکدوم قاضی بیسوادی گفت مشکل خانواده خود ...

حرفاش اصلا معلوم نیست چی میگه این همه راه حل میدیم عین خیالش نیست چیزای الکی جواب میده 

معرفت در گرانیست به هرکس ندهندش ....
به من دیگه اینو نگو مگه وکیل میتونه پیگیری نکنه ؟شکایت اونم کنکدوم قاضی بیسوادی گفت مشکل خانواده خود ...

من تو ی شهر کوچیکم اینجا همه چی پارتی بازیه 

وقتی هیچی ب اسمش نیس چجوری مهریه کامل بگیرم؟

ببین خانوادش خیلی عوضی تر از خودشن خودش و مادر و خاهرش حتی باباشم اومد تهدیدم کرد زندگیمو خراب میکنه

سلیطه بازی در بیار اگه اومدن 

همین فردا برو اقدام کن برای چیزاییکه بهت گفتیم 

اگه خانوادش چیزی گفتن ضبط کن و فیلم بگیر 

اگه اومدن دعوا فیلم بگیر و زنگ بزن پلیس بیاد صورت جلسه کنه

من تو ی شهر کوچیکم اینجا همه چی پارتی بازیه وقتی هیچی ب اسمش نیس چجوری مهریه کامل بگیرم؟

همین کونش پاره شه قسطی هم بده خودش کلیه