2777
2789
عنوان

چند زبانه ها با بچه تون به چه زبانی حرف میزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 37 پست
وا خب طرف کلا با فامیل و خانواده ترکی حرف می زنهوقتی به بچش میرسه شروع می کنه فارسی حرف زدننمی دونم ...

تو مدرسه بخوای تازه یه زبان یاد بگیری خیلی دیره مثل بچگی ما که تازه اومدن انگلیسی بهمون یاد بدن و خیلی دیر بود اون موقع تو مدرسه بخواد فارسی یاد بگیره سختش میشه

دوران طلایی یاد گرفتن زبان زیر هفت ساله 

بچه ای که تو محیط ترک زبان باشه هم حتما ترکی رو یاد میگیره 

مامان بابای من با من فارسی حرف میزدن با خودشون و خاله عمه دایی با زبون محلیشون من الان کااامل زبون محلی رو بلدم انقد تو محیط شنیدم 

تازه زبانی هست که فقط تو فامیل داریم تو شهرمون بقیه بلد نیستنش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مونده به شهری که زندگی میکننما تهرانیم و ناچاریم فارسی حرف بزنیم تا بچه میره بیرون با بچه ها و محیط ...

عزیزم تهدان‌مگه ترکه؟🤨

من منظورم شهر های ترک مثل تبریز و اردبیل و...بود

[اگه با نظرم مخالفی خواهشا ریپ نزن چون برا استارتر نوشتم نه کاربرا]

یعنی از فارسی بدت میاد؟خب نمیشه فارسی حرف نزنن بالاخره فارسی زبون کشورمونه باید یاد بگیرن

خب من گفتم یاد نگیرن؟یا گفتم از فارسی بدم میاد؟

جفتشون با ارزش هستن

من گفتم کاش بعضی والدین ها زبان محلی خودشون 

رو فراموش نمی کردن!بلاخره بچه باید اونم یاد بگیره.

اتفاقا این بده چون میره مدرسه بلد نیست فارسی حرف بزنه اصلا. دیدم ازین بچه ها.هیچ ربطی به کلاس گذاشتن ...

خب کسی که مدرسه میره قرار نیست همه چی رو بلد

باشه

مسلما میره تا یاد بگیره

خود من از فارسی هیچی نمی دونستم تو آمادگی و پایه اول

یاد گرفتم.

اینا دلیل نمیشن زبان محلی خودن رو کنار بزاری و بری سراغ زیانی که بچه بعدا هم میتونه یاد بگیره.

تو مدرسه بخوای تازه یه زبان یاد بگیری خیلی دیره مثل بچگی ما که تازه اومدن انگلیسی بهمون یاد بدن و خی ...

عزیزم من خودم از فارسی هیچی نمی دونستم

آمادگی و پایه اول یاد گرفتم خیلی هم راحت

بلاخره مدرسه میریم یاد بگیریم 

قرار نیست همه چیو بلد باشیم بعد بریم مدرسه

بعدشم من منظورم افرادی بود که کلا کلا فارسی حرف می زنن

بچه کلا هیچی از زبان محلی نمی دونه و عادت کرده کلا به فارسی