2777
2789
عنوان

چند زبانه ها با بچه تون به چه زبانی حرف میزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 37 پست
نمیدونم آخه بعضی هارو میبینی که از سن کم انگلیسی یاد گرفتن الان تو صحبت های فارسی‌شون یسری چیز هارو ...

ن بابا اینا فکرکنم خارج میرن بعد میخوان کلاس بذارن یا واقعا دیگ زبان اصلیشون شده انگلیسی دیگ ازبس حرف زدن اینجوری شدن ک مختص خارج نشینا هس ن ایرانیا ک تو ایرانن وانگلیسی بلدن 

‌‌‌‌‌‌‌دلخوشی یعنی بودنت تو زندگیم🥹🤍🫂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن با اونایی ک بلدن راحت انگلیسی میحرفه .من دست وپا شکستع بلدم تنبلی خودمه نمیشینم پای پکیجش مرتبکلا ...

اسم پکیجه چیه من به دلیل سنم نمیخوام دیگه برم کلاس بزن تو خونه با دی وی دی و پکیج میتونم یاد بگیرم

فک نکنمحال ندارم شایدچون ترکی کلا قشنگه

وا خب طرف کلا با فامیل و خانواده ترکی حرف می زنه

وقتی به بچش میرسه شروع می کنه فارسی حرف زدن

نمی دونم میخواد چیو نشون بده!😒

آدم اول زبان محلی خودش رو یاد بگیره

موقع مدرسه حسابی فارسی یاد میدن،جای نگرانی نیست

[اگه با نظرم مخالفی خواهشا ریپ نزن چون برا استارتر نوشتم نه کاربرا]

من ترک هستماینقدر بدم میاد بعضیا با اینکه ترک هستنبا نی نی هاشون فارسی حرف می زننمثلا می خوان کلاس ب ...

به مرور زمان خیلی از زبان های بومی و محلی کم کم از بین میره.

مثلا من کرد دیدم کردی بلد نیست چون پدر مادرش باهاش صحبت نکردن یا حتی خیلی از بچه ها و نوجوان ها هم تو مازندران نمیتونن مازنی صحبت کنن.

وا خب طرف کلا با فامیل و خانواده ترکی حرف می زنهوقتی به بچش میرسه شروع می کنه فارسی حرف زدننمی دونم ...

مونده به شهری که زندگی میکنن

ما تهرانیم و ناچاریم فارسی حرف بزنیم تا بچه میره بیرون با بچه ها و محیط ارتباط بگیره 

ربطی به کلاس نداره 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                                    دیدید چگونه داعش صفتان کفتار چگونه آرمان را دریدند الهی بمیرم برای مادرت بی پسر شد    بمیرم برای آرتین بی مادر شد  بمیرم برای مظلومیت امام زمانم 
خواندن ونوشتن انگلیسی روبلده؟

ن عزیزم اموزشگاه همراه با بازی میره

مثلا ی روز خمیر بازی ی روز نقاشی ی روز غذا خوردن ی روز لباس ی روز خرید کردن ی روز رعتن تفریح و... 

تیچرشون تو کلاس میشینه  با بچه ها حرف میزنن بازی میکنن اما با زبان انگلیسی 

واسه خوندن نوشتن هنوز کوچیکن سطح های بالاتر هس

از سه سالگی فرستادی کلاس یا مهدهای دو زبانه فرستادی

ن کلاس زبانه مخصوص همراه با بازی از ۲ سالگی میشه رفت تا الی اخر ...زیر ۴سال اولش با مادر باید بری بعد ک ۵سالش شد مادر رو دیگ راه نمیدن😂😂🤭

وا خب طرف کلا با فامیل و خانواده ترکی حرف می زنهوقتی به بچش میرسه شروع می کنه فارسی حرف زدننمی دونم ...

اتفاقا این بده چون میره مدرسه بلد نیست فارسی حرف بزنه اصلا. دیدم ازین بچه ها.هیچ ربطی به کلاس گذاشتن نداره الان تو خانواده ما بزرگ تر ها با هم ترکی حرف میزنن با بچه ها فارسی...بچه ها هم ترکی یاد میگیرن هم فارسی..

من ترک هستماینقدر بدم میاد بعضیا با اینکه ترک هستنبا نی نی هاشون فارسی حرف می زننمثلا می خوان کلاس ب ...

یعنی از فارسی بدت میاد؟

خب نمیشه فارسی حرف نزنن بالاخره فارسی زبون کشورمونه باید یاد بگیرن

منم تقریبا یک ماهه شروع کردم.میشه بدونم با چه پکیجی زبان میخونی؟

پکیجشو خود اموزشگاه فلش میبریم پر میکنه میده  هر شیش ماه