2777
2789

این هفته هم شیفت نداشت هفته اینده هم شیفت ندادن بهش

خیلی ذکر و دعا خوندم

ناراحتم

پیک موتوریه

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

یه کار دیگه پیدا کنه بهتره 

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

یه کار دیگه پیدا کنه بهتره

موتور با قسط و قرض خریده فقط باید اینجا کار کنه 

شرط اینکه موتور داون بهش اینه

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام سوره مزمل و ذاریات رو بخونید.یا جوادالائمه ادرکنی هم زیاد بگید.خودم تجربه کردمش

عزیز امروز نطدیک ۲شاعت ققط ذکر مسگفتم واقعه مزمل ذاریات واقعه یس  تکاثر کوثر هر کدوم ۴۰بار هگش گفتم

دهنم کف کرده

موتور با قسط و قرض خریده فقط باید اینجا کار کنه شرط اینکه موتور داون بهش اینه

خب یه جا دیگه هم کار پیک موتوری پیدا کنه

یا اصلا یه کار دیگه هم پیدا کنه 

دوتا شغل داشته باشه 

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

عزیز امروز نطدیک ۲شاعت ققط ذکر مسگفتم واقعه مزمل ذاریات واقعه یس تکاثر کوثر هر کدوم ۴۰بار هگش گفتمد ...

ببین من هر بار ذاریات و مزمل میخونم کلی پیشنهاد کاریم زیاد میشه.

ذکر یا جوالالینخ ادرکنی هم بسیار موثره. 

در ضمن یه همسرتون بکید جای دیگه هم اسم بنویسن.مثلا توی اسنپ یا جای دیگه

ببین من هر بار ذاریات و مزمل میخونم کلی پیشنهاد کاریم زیاد میشه.ذکر یا جوالالینخ ادرکنی هم بسیار موث ...

ممنون عزیز الان یا جوادائمه ادرکنی میگم

مقداری زبانش مشکل داره و روان صحبت نمیکنه  نمیگیرنش. میشه دعا کنی ی کار بهتر بهش بدن

بنده خدا موهاش سفید شده، جدیدا تصادف کرده کتفش خورد شد و جراحی شد و پلاتیکن خورده بعد ۵ساعت رو موتور نشستن دستاش بی حس میشه ،یا میگه افتاب شدیده رگبار بیاد زیر رگبار مجبوری باید کار کرد

با اونجایی ک کار میکنه صحبت کنهبگه میخوام اسنپ هم ثبتنام کنم به صاحبکارش بگه خودتون میبینید ک کار نی ...

چی بگم بخدا 

خیلب میترسه این کارش از دست بده نزدیک ۳ماه ریالی کاردنکرده بود البته موتورم نداشت خیلی ترسیده شده 

نمیتونه ریسک کنه

چی بگم بخدا خیلب میترسه این کارش از دست بده نزدیک ۳ماه ریالی کاردنکرده بود البته موتورم نداشت خیلی ت ...

صحبت کنه

بگه میخوام تایم های خالی برم جایی کار

عزیزم شماهم توی خونه کمک کن

مثلا پیاز سرخ کردن

سبزی پاک کردن

یا حتی اگه بچت بزرگه برو فروشندگی

حتی میتونی بچه بذاری مهد بری کار کنی

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
صحبت کنهبگه میخوام تایم های خالی برم جایی کارعزیزم شماهم توی خونه کمک کنمثلا پیاز سرخ کردنسبزی پاک ک ...

فدات شم من اینجا ۲ماه خونه خالی کردم اومدم وبال زندگی داداشم با ۲تا بچه

خونا گذاشتیم رهن بره تا مول رهنم ازاد بشه

بتوننیم بریم پیش شوهرم 

ولی مستاجری نمیاد خونه بگیره پول رهن ازاد بشه و گرنه از خدام بود برم سرکار ولی تو این شهر موندگار نیستم

فدات شم من اینجا ۲ماه خونه خالی کردم اومدم وبال زندگی داداشم با ۲تا بچهخونا گذاشتیم رهن بره تا مول ر ...

ببخشید میپرسم

منظورت اینه خونه مال خودتونه؟؟؟میخوایین رهن بره؟

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸