2777
2789

تایم کاری شون از صبح ساعت ۷ تا ۱۲ هست 

تابستونا تعطیلن 

محیط کارشون سالم و زنونه اس 

فقط سختیش این هست که باید با بچه ها سر و کله بزنی ،امتحان بگیری بزگه تصحیح کنی و....

تازه اگه معلم با سیاستی باشی نیاز به سر و کله زدنم نیس یه معلم داشتیم اصلا بگو مگو نمیکرد ولی انقد جذبه داشت و بچه ها ازش حساب میبردن که هیچکس سر کلاسش حرف نمیزد 

ولی پرستارا یا ماماها باید برن شیفت عصرا شب ها  ایام عید و حتی لحظه سال تحویل ممکنه نتونن کنار خانواده شون باشن ...بیشتر اوقات کار ،سر پا می ایستن و اگه کوچکترین اشتباهی مرتکب بشن سلامت یه نفر به خطر میفته ...تازه دکتر ها هم باهاشون خوب برخورد نمیکنن 

نظرتون چیه؟

نظرسنجی

جامعه به همه شغل ها نیاز داره و هیچ کدوم بر دیگری برتری ندارن. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ب نظرت چی اون معلمتونو با جذبه کرده بود؟

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این به علاقه شخصی بر میگرده

من اگه فرهنگیان قبول میشدم میرفتم بخاطر اینکه راحت تر از پرستاری و ماماییه و کلا شرایط زندگیم طوریه اون واسم بهتر بود

ولی واقعا قلبا دوسش ندارم پرستاری خیلی بیشتر دوست دارم 

ب نظرت چی اون معلمتونو با جذبه کرده بود؟

اول اینکه لباسای خیلی شیک و خفن میپوشید کلا با همه معلما فرق داشت پوشش و از نظر سواد هم بی نظیر بود معلومات زیادی داشت ولی دلیل اصلی جذبه اش این بود که بشددت قاطع بود اصلا شل نمیگرفت به بچه ها

تو اشناهامون داریم یه ماما یه معلماونی که ماماس هرروز شیفته اما معلمه هرروز تا عصر همش می‌خوابه( به ...

دقیقا منم دیدم 

و جالبه هر چی پرستار و ماما اطرافم دیدم به دیگران خصوصا بچه کنکوری های فامیل میگن اینجور رشته ها رو انتخاب نکنید ک همش سختی داره

راستش دبیرای ما تا ساعت ١۵ هستن بعدشم می رن پانسیون که مراقب باشن کسی از زیر درس خوندن در نمیره خیلی زحمت داره.. ولی حقوقی که می گیرن واقعا کافی نیست. 

-‌کاش می‌شد اندوه را از پنجره بیرون ریخت.

تو اشناهامون داریم یه ماما یه معلماونی که ماماس هرروز شیفته اما معلمه هرروز تا عصر همش می‌خوابه( به ...

عزیز من اون ماما زمانی که این رشته رو انتخاب کرد میدونست شیفت داره و بیدار و خوابی داری و معلم هم میدونست تابستون تعطیلات داره و تا ظهر بیشتر سر کار نیست الان چکار کنه بشینه غصه انتخاب ماما یا پرستار رو بخوره

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
راستش دبیرای ما تا ساعت ١۵ هستن بعدشم می رن پانسیون که مراقب باشن کسی از زیر درس خوندن در نمیره خیلی ...

اونایی که تا ساعت ۳ هستن یا پانسیون میرن به انتخاب خودشون و واسه اضافه کاری اینجوری میکنن وگرنه دبیرای استخدامی آموزش پرورش بین تا ۱۸_۲۴ ساعت در هفته باید تدریس کنن یعنی ۳ یا ۴ روز 

معلم های ابتدایی هم ۳۰ ساعت در هفته یعنی ۵ روز هر روز ۶ ساعت