2777
2789
عنوان

برای نهایی فرمول20 یا بیست پک

378 بازدید | 8 پست

برای ادبیات و زبان، هرکدوم چه کتابکاری پیشنهاد میکنین؟ برای فارسی یازدهم بیست پک داشتم از نظر ارایه عالی بود ولی حس میکنم معنی و مفهومش ضعیفه مخصوصا درمورد روانخوانی ها، فرمول20 چجوریه معانیش؟

برای زبان چی بگیرم؟ خودتون چه کتابی داشتین و نتیجه گرفتین؟ (بالای 19.5)

فقط 36 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللهم عجل لولیک الفرج✨ (تیکر کنکورمه)

فیلمای نهایی فک کنم خوب باشه کتاب هم فرق زیادی ندارن ولی فرمول بیست بیشتر امتحانات نهایی سالای قبل

نه از نظر درسنامه پرسیدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسنامه هاش وقت گیرن و زیاد من سوالا رو میخوندم کتاب درسی خوب بخونی کافیه

کتاب درسی که معنی و مفهوم درسارو نداره😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شما برای یازدهم چه کتاب های داشتید؟نمراتتون چند شداز کدوما راضی بودید؟ممنون می شم بگید🌹

سلام عزیزم من از بین عمومی ها فقط برای فارسی بیست پک مهروماه خریدم که خوب بود به نظرم فقط برای متن روانخوانی ها مفاهیمش کامل نبود

برای تخصصی هاهم همون کتاب تستامو داشتم که درطول سال از درسنامشون استفاده میکردم ولی برای نهایی فقط کتاب و خوندم

مهم ترین چیز اینه که از مهر جدی بخونی و برای نوبت اولم سعی کنی بهترین نتیجه رو بگیری

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم من از بین عمومی ها فقط برای فارسی بیست پک مهروماه خریدم که خوب بود به نظرم فقط برای متن ر ...

مرسی ممنونم

فقط می سه بگید که برای هر کدوم از دریا چه سوالاتی رو حل می کردید و چه آزمونی می دادید

مرسی ممنونمفقط می سه بگید که برای هر کدوم از دریا چه سوالاتی رو حل می کردید و چه آزمونی می دادید

سوالات نهایی و شبه نهایی

1
5
10
15
20
25
30
35
40