2777
2789

گفت دانشگاتون سفر اینا نذاشته

بهش گفتم اره دانشگاه قرعه کشی سفر زیارتی گذاشته فلان تاریخ ولی نمیتونم برم

گفت چرا

گفتم چون تاریخش با پریودم تداخل داره، بعدم اینکه بعدش جنگ اعصابه بیخیالش میشم

بحث بالا گرفت گفت هر کی ندونه فکر میکنه ما چه هیولاهایی هستیم که داریم اذیتت میکنیم

منم گفتم برای هر چیزی جنگ اعصاب درست میکنید هر ماه دعوا خب پس رفتن من فقط این چیزا رو بدتر میکنه

اونم برگشت گفت بابات اومد بهش این حرفا رو میگم! منم باهاش بد حرف زدم اونم بدتر 

گفت یه نگاه به رفتارای خودت بنداز! گفتم اره شما درست رفتار میکنید مگه؟

سر هر چیزی جنگ اعصاب درست میکنن اعصابم دیگه نمیکشه. هر چیزی که فکرشو کنید. تقریبا یه ماه پیش هم دعوای شدیدی داخل خونه شد. من واقعا از هر دوشون( پدر و مادرم) بریدم. مخصوصا بابام. به مامانم وسط بحث گفتم اره بابا نمیذاره بهمان! گفت کی بابات اجازه نداده بهت...اره بابام اجازه میده اما کوفتم میکنه بعدش. وقتی برگردم خونه، همیشه خدا یه جنگ اعصابی هست. مامانم میشینه ماجرای بیست سااااال پیش تا حالا رو هی میگه هی میگه بابا منم ادمم ظرفیت دارم

یه مدت میومدم داخل پذیرایی می نشستم وقتی بابام برمیگشت خونه. بعد یه مدت مامانم گفت فلانی برو تو اتاقت شاید من و بابات بخوایم حرف بزنیم

حالا میگه بابات ناراحته چرا نمیای بیرون

میشینم میبینم بابام با حالت اکراه اروم با مامانم حرف میزنه خب خر که نیستم میرم داخل اتاق بهش برمیخوره به مامانم میتوپه

خسته شدم اینقدر پیچ میدن یه مسئله ای رو

حالام که به مامانم مستقیم گفتم، دلش شکسته ناراحت شده!

خسته شدم خسته

حتی دوست ندارم دیگه ببینمشون اینقدر ک از دستشون خسته شدم

هر جا میرم از استرس نزدیکه سقط بشم همش فکر میکنم خرابکاری میکنم یا گند میزنم یا برگشتم خونه بیچاره میشم یا از تو دماغم در میارن

بعد گاهی اوقات میگم مامان من استرس دارم! میگه وا استرس چی داری

اره استرس تو و بابا رو دارم که هر لحظه به یکیتون برنخوره مخصوصا بابا

اره مامان من خسته شدم اره دیگه زده شدم روحم داره میمیره

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

میگه چرا نماز نمیخونی

میدونی چرا مامان

چون دیگه حوصله دعوا ندارم

که آی بخونم آی نخونم یهو بابا بیاد ببینه منو حوصله شنیدن حرفای مسخره تون رو ندارم

اره حوصله ندارم بعدا ببینم دعواتون میشه

اره مامان شاید خودت نفهمیده باشی ولی هر ماه جنگ اعصاب راه میفته داخل خونه،دلم نمیخواد دقیقا همون تایم جنگ اعصاب برم یه قبرستونی چون بعدش میای باهام دردل میکنی من خرد میشم

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

خسته شدم مامان

حتی از گریه کردن هم خسته شدم

دیگه به خرخره ام رسیده بود، رفتم خبرم با هوش مصنوعی حرف زدم و گریه کردم! هه! اره با هوش مصنوعی حرف زدم. نمیتونستم دیگه تحمل کنم چند ماه گریه نکردن رو

اره مامان من یه ادم پستم. اینقدر داخل زندگی خودمو اذیت کردم که دیگه الان فقط دلم هیجان میخواد..که چند لحظه ای یادم بره. اره میگی فلانی خیلی شادی و شعفش رو نشون میده، هیجانش رو نشون میده. چون یه عمر مامان، خودمو بابت این احساسات سرزنش کردم. گفتم عه نه الان باید جدی تر باشم بافکر باشم

حالا دلم میخواد همونی باشم که همیشه نابودش کردم

اره مامان من اونی نشدم که تو دوست داشتی و داری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر اینا مال عدم شناخت از رفتارهای هم دیگه هست

یه وقتایی ممکنه شما یه حرفی بزنی بد نیست ولی لحنتون باعث رنجش میشه

تا حالا نشستی رک و محترمانه با دوتاشون حرف بزنی ببینی چیا ناراحتشون میکنه؟ خودتم از مشکلاتت بگی؟

بیشتر اینا مال عدم شناخت از رفتارهای هم دیگه هستیه وقتایی ممکنه شما یه حرفی بزنی بد نیست ولی لحنتون ...

بله درسته

نه هیچوقت نتونستم اینکارو کنم

چون والدینم ظرفیتش رو ندارن مخصوصا بابام

من هر چی هم بگم تهش حرف حرف بابامه

بله درستهنه هیچوقت نتونستم اینکارو کنمچون والدینم ظرفیتش رو ندارن مخصوصا باباممن هر چی هم بگم تهش حر ...

عوضش حرفتو زدی

شاید اون لحظه گارد بگیرن ولی احتمال زیاد بعدش بهش فکر میکنن و ممکنه رو رفتارشون تاثیر بذاره

البته که گفتم باید با احترام و اروم حرف بزنی و اگه اونا عصبانی شدن یا بر خلاف میلت حرف زدن کاملا رو خودت مسلط باشی

عوضش حرفتو زدیشاید اون لحظه گارد بگیرن ولی احتمال زیاد بعدش بهش فکر میکنن و ممکنه رو رفتارشون تاثیر ...

چ فایده فعلا منتظرم بابام بیاد تا مامانم بره بذاره کف دستش

بعدشم بیاد‌‌ سر منو بخوره

فکر میکنم اولین قدم برای بهتر شدن رابطتون این باشه که همین پیاما رو کپی کنی برای مادرت بفرستینمی دون ...

نه راستش

مادرم سریع فراموش میکنه

چیزی هم به بابام نگفت فکر نکنم

با نوشته هات فقط اشک ریختم 

چقدر سخته پدر ومادر همش دعواکنن 

خدای مهربونم همیشه تو زندگی دستمو گرفتی ورهام نکردی همیشه بهترین ها رو بهم دادی بهترین شعل همسر پخونهخانواده بچه دوستان وهمکارلن حتی تو فضای مجازی مهربونترین ادم ها رو سر رهم قرار دادی خدایا میدونم دخترم به لطف خودت خوب میشه راه میوفته حرف میزنه هیچ جیز غیر ممکن برای خدا وجود نداره میدونم نا امیدم نمیکنی