2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

⭕️ جزئیات برگزاری کنکور فرهنگیان ١۴٠۵

▪️در سال ۱۴۰۵ کنکور سراسری فقط یکبار و در تیر برگزار می‌گردد. 

▪️کنکور فرهنگیان در ۱۷ و ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۵ برگزار می‌شود اما منابع کنکور فرهنگیان هنوز مشخص نیست اما متقاضیان بر منابع هوش و تعلیم و تربیت اسلامی و دروس تخصصی خود تمرکز کنند.

⭕ کنکور ۱۴۰۵ چه روزی است؟

کنکور سراسری در ١١ و ١٢ تیر

کنکور فرهنگیان در ١٧ و ١٨ اردیبهشت

▪️جزئیات پذیرش فرهنگیان در سال ۱۴۰۵

▪️ ٪۳۳ سوابق تحصیلی دوازدهم

▪️ ٪۱۷ سوابق تحصیلی یازدهم

▪️ ٪۲۵ ارزیابی شایستگی ( مصاحبه )

▪️ ۱۵٪ دفترچه کنکور سراسری

▪️ ۱۰ ٪ دفترچه ویژه فرهنگیان

▪️سوابق تحصیلی پایه یازدهم ۱۷%، پایه دوازدهم ۴۳% و کنکور سراسری ۴۰% تاثیر دارد.

▪️ترمیم به صورت تک درس و یا تمام دروس و آخرین نمرات دوره محسوب خواهد شد. بخشنامه کامل ترمیم در آینده منتشر خواهد شد

✔️ در سال ۱۴۰۵ تعدادی از دروس یازدهم نهایی است اما این برای کنکورهای ۱۴۰۶ ملاک است و برای کنکوری‌های ۱۴۰۵ فقط همان ۶ درس با تاثیر قطعی در نظر گرفته می‌شود.

➖➖➖➖➖➖➖➖

در مسیر معلم شدن... 🌱💚

🆔 @konkour_farhangian

الان نمیدونم چجوریاس ولی زمانی که من کنکور دادم قبولیش بر اساس تراز بود ترازت که بالا بود قبول میشدی میتونستی تو انتخاب رشته بزنی باقی مراحل

و آره راحت بود

لایک نکنین لطفا!  برای حاجت رواییم میشه یه صلوات بفرستین💙

والا قبول شدنش هفت خان

سر ثبت نام امسال ۴۵۰هزار نفر بودن

انتخاب رشته ۳۰۰

دعوت به مصاحبه ۷۵هزار

قبولی ۲۳هزار نفر 😐

ظرفیت کم متقاضی زیاد

از نظرت کجا رود؟! ور برود تو همرهی     رفت و رها نمیکنی ،آمد و ره نمی‌دهی...  تورک قیزی

همه رشته ها رقابت بالاسشرط سنی از 24 بیشتر بشه رقابت سخت ترم میشه

آره دوباره پیشنهاد دادن شرط سنی و

از نظرت کجا رود؟! ور برود تو همرهی     رفت و رها نمیکنی ،آمد و ره نمی‌دهی...  تورک قیزی

⭕️ جزئیات برگزاری کنکور فرهنگیان ١۴٠۵▪️در سال ۱۴۰۵ کنکور سراسری فقط یکبار و در تیر برگزار می‌گردد. ▪ ...

ببخشین شما میدونید تا چه سنی میپذیرن؟

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤