2777
2789

سلام

من آدمی هستم که هرکی هر کاری بکنه و تصمیمی برای زندگی شخصی ش بگیره کاری بهش ندارم

اما 

اما

هر کسی را میبینم بشدت تو کارمن دخالت بیجا میکنه

مثلا من اسم بچه م را نوشتم زبان

یا فلام مدرسه که راهش دوره ولی بنظر من خوب بوده

یا فلان کلاس ثبت نامش کردم

یا یه بچه دارم و دلایل خودم را دارم برای یه دونه بودنش

یا مثلا یه لباسی خریدم که انتخابش دلیل داشته مثلا برای محیط کارم بوده.  باید بلند میبوده

یا ...

نمیدونم هر ادمی دور و برم هست که میشناسه من را یا حتی نمیشناسه مثلا تو ایستگاه اتوبوس شروع میکنه به نظر دادن در مورد من و سرزنش که چرا یه بچه داری چرا اونجا نوشتی بچه ت را چرا بلند خریدی چرا کوتاه خریدی

واقعا دیوونه شدم 

اگه این اخلاق را دارید تو رو خدا بذارید کنار

اینقدر حس بد به دیگران ندید

حالا جوابم ندی یا یه جوری بگی که حرفت برام مهم نیست باز صد جور حرف میزنند که قانعت کنند مثلا مدرسه بچه خودشون بهتره یا هرچیز دیگه ای

ببخشید اینو میگم اما به نظرم زبان بدنتون رو دقت کنید شاید از مدل رفتارتون،راه رفتنتون یا ایستادنتون نداشتن اعتماد به نفس یا هر چی برداشت می کنن و چون ادمای سلطه گری هستند شما. و می کنن سوژه برای اینکار. 

منم دقیقاااااا مثل شما هستم و اطرافیانمم به شدت فضول و تعیین تکلیف کن و قضاوت کن ...من فکر میکنم چون من چیزی نمی‌گم و  و اظهار نظری در موردشون نمیکنم فکر میکنم من ساده ام و به خودشون حق دخالت و اظهار نظر در مورد همه چیز را میدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید اینو میگم اما به نظرم زبان بدنتون رو دقت کنید شاید از مدل رفتارتون،راه رفتنتون یا ایستادنتون ...

نمیدونم من چون هیجی به کسی نمیگم شاید فک میکنند بی زبونم.

مثلا تو ایستگاه اتوبوس نشیتم یهو میپرسه زنه همین یکی را داری میگم‌بله شروع میکنه به چرند گفتن و فواید چند فرزندی و معایب تک فرزندی.

من ادم ساکتی ام یعنی از کسی چیزس نمیپرسم ولی همه سعی میکنند نصیحت بیخود کنند.

نمیدونم یعنی عیب از خودمه؟

به اینا میگن فضول میدونی ریشه فضول میشه فضل فضلم یعنی برتری یعنی کسی که احساس میکنه از دیگران برتر هست پس خودش رو مجاز میدونه تو همه چیز نظر بده میتونی معنی همین واژه رو براشون توضیح بدی 

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
منم دقیقاااااا مثل شما هستم و اطرافیانمم به شدت فضول و تعیین تکلیف کن و قضاوت کن ...من فکر میکنم چون ...

افرین

همینه مثلا ما یه سری همکاریم که اکثرا یه فرزند داریم ولی همه شون بهم میگن چرا بچه نداری بیشتر

البته من سنم خیلی کمتر میزنه مسگم شاید فک میکنند سنم کمه میگن بذار بچه دار شی ولی من سنم بالاتر از اونهاست

نمیدونم من چون هیجی به کسی نمیگم شاید فک میکنند بی زبونم.مثلا تو ایستگاه اتوبوس نشیتم یهو میپرسه زنه ...

بهش بگو تموم شد خیلی تاثیر گذار بود تو انقد بلدی چرا زندگی خودت پر مشکله

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
به اینا میگن فضول میدونی ریشه فضول میشه فضل فضلم یعنی برتری یعنی کسی که احساس میکنه از دیگران برتر ه ...

وای مجبوری میشینیم تو یه مکانی منتظر میشیم کلاس بچه م تموم بشه وای نمیدونی مامانا کچلم کردن از بس حرف مفت میزنن .

از بس از مزایای مدرسه بچه شون میگن و میگن تو اشتباه کردی اونجا نوشتی.اخه مگه اونها میخوان ببرن و بیارنش یا هزینه ش را بدن اخه

منم حوصلا ندارم بحث کنم باهاشون 

افرینهمینه مثلا ما یه سری همکاریم که اکثرا یه فرزند داریم ولی همه شون بهم میگن چرا بچه نداری بیشترال ...

چند سالتونه؟ منم تک فرزندی به نظرم بهتره ولی اطرافیان بیچارم کردن....والا من چه کسی بچه داشته باشه یا نه یا یکی یا بیست تا یک کلمه هم اظهار نظر نمیکنم چون هر کس صلاح زندگی خودش را بهتر میدونه

بهش بگو تموم شد خیلی تاثیر گذار بود تو انقد بلدی چرا زندگی خودت پر مشکله

دقیقا خودش داشت غر میزد که هزینه مدارس بچه هاش را نداره سنش هم بالا بود چندتا بچه داشت بعد نظر هم میداد 

چند سالتونه؟ منم تک فرزندی به نظرم بهتره ولی اطرافیان بیچارم کردن....والا من چه کسی بچه داشته باشه ی ...

منم بدم میاد نظر بدم به ماچا هر کی هر کاری دلش نیخواد بکنه بچه های دیگران و تعدادشون به ما ربطی نداده.من سنم بالای ۴۰

منم بدم میاد نظر بدم به ماچا هر کی هر کاری دلش نیخواد بکنه بچه های دیگران و تعدادشون به ما ربطی نداد ...

بهتره فقط گوش بدیم و بعد یه نگاه عاقل اندر سفیه بهشون بکنیم و بعد کار خودمون را بکنیم

بهتره فقط گوش بدیم و بعد یه نگاه عاقل اندر سفیه بهشون بکنیم و بعد کار خودمون را بکنیم

اره ولی فک کن رفتم اسم بچه م را نوشتم دوره یه کم ولی سرکیس گرفتم لوازم تجریر و هلباس

بعد هی میگن چرا چرا؟

خوب تا یه جایی محل نمیدی بعدش کم کم ناخوداگاه فکر میکنی اشتباه کردی