2777
2789
عنوان

عمل کیسه صفرا(عکس)

73 بازدید | 1 پست

خب بالاخره عمل کردم و راحت شدم امروز که میخوام خاطره عملم رو بنویسم 23 روز از عمل میگذره. 

اول مرداد امسال دو شب پشت سر هم قسمت معدم درد های شدید داشتم که نصفه شب شروع می‌شد. دقیقا همون دو شب یه شب آبگوشت و یه شب الویه خورده بودم دوتای غذای چرب و سنگین.

شب دوم دقیقا یک مرداد ساعت 2 نصفه شب بعد اینکه کلی قرص معده و عرق نعنا و ... خوردم و فایده نداشت رفتم اورژانس بیمارستان 

اونجا علائم مو که گفتم پزشک اورژانس گفت مشکوکم به سنگ کیسه صفرا  و گفت فردا برو سونوگرافی

منم صبح روز بعدش رفتم و دکتر گفت بعععلللههه 17. 18 تا سنگ ریز داری که حتما باید عمل بشه🥲🥲

من بازم اعتماد نکردم گفتم حتما با دارو رفع میشه ولی هفته بعدش پیش 4 تا جراح وقت گرفتم رفتم و همه گفتن عمل...

خلاصه منم کشش ندادم و سریع رفتم تا دکتر وقت عمل بده بهم. برای 13 مرداد (روز تولدم😅🥲) وقت داد.

روز 12 رفتم بیمارستان تشکیل پرونده و روز 13 رفتم بستری.

ساعت 6 صبح با اقایی رفتیم بیمارستان و ساعت 11 صدام کردن بریم اتاق عمل

بعد عمل تا وقتی به هوش اومدم و اومدم بخش ساعت 2 بود. 

4 تا برش داشتم قسمت معده . قسمت ناف. و پهلوی سمت راستم دوتا برش داشت با فاصله و یکیم که درن وصل بود(عکس پایین میذارم)

درد اصلی قسمت درن بود و قسمت معده.

بقیه رو تایپ کنم پایین میذارم

من بیمارستان میلاد عمل کردم

اتاق خصوصی، با یه بچه ۳ ماهه و شوهرم...

خیلی هم خوب بود. همه چی عالی

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.