2777
2789

دوستان من هفته دیگه ان تی دارم شرایط من خاصه تو امضام گفتم.

نذر میکنم به امید خدا تو دلیم سالم بود ۵ تا شیر خشک به نیت ۵ تن بگیرم ببرم شیرخوارگاه شهرمون

🍀🍀🍀🍀میشه با دلای پاکتون هر دعایی که به دلتون میفته برای سلامتی تو دلی من که اسمم سعیده اس بخونید..الهی خدا بهترین ها رو قسمتتون کنه خیلی استرس دارم🍀🍀🍀

خدایا هر کی دلش میخواد دامنش رو سبز کن هر کی داره واسش سلامت نگه دار واسه مجردا همسر خوب برای بدهکارا ادای قرض برای زندانی ها آزادی برای مریض دارا شفای عاجل 

خدایا مشکلات همه رو حل کن حاجت منم بده

میشه دعا کنین بچم دختر باشه خیلی دلم میخواد اول سالم باشه بعدش دختر باشه

تو رو خدا اینقدر نگین چرا انقدر تاپیک تکراری میزنی.من نه نویسنده ام نه مغزم کشش داره هر دفعه یه چیزی بگم فقط مشکلم رو میتونم یه بار بگم🙈👈دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔  دعا کنید خوب بشه🍀🍀🍀🍀🍀بعضیا میگن چرا میگی بچه دومتم دختر باشه.دوستان دوست دارم بچه ام دختر باشه چون خودم خواهر ندارم و خانواده هم ندارم زنداداشام خیلی نامهربانن دلم میخواد دخترم یه خواه  دلسوز داشته باشه مثل دوروریام که خواهر دارن غم خوارشون هستن و مثل من بی کس نیستن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سعیده جانم اصلا نترس با اعتماد خودت و بچه تو بسپار به خدا ،بگو تا اینجا آوردیم بغلم و خالی نکن ،از امام زمانم غافل نشو 

وقتی من و به عنوان دوست از دست دادی معنیش این نیست که دشمنت شدم نه ،هنوزم دوست دارم خوب زندگی کنی و کلی تو دنیا کیف کنی ،،،،،،اما نه رو میز من 
هرکس نیاد لابد فحش و نفرین نثارش می‌کنی

مگه طلب کارم

تو رو خدا اینقدر نگین چرا انقدر تاپیک تکراری میزنی.من نه نویسنده ام نه مغزم کشش داره هر دفعه یه چیزی بگم فقط مشکلم رو میتونم یه بار بگم🙈👈دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔  دعا کنید خوب بشه🍀🍀🍀🍀🍀بعضیا میگن چرا میگی بچه دومتم دختر باشه.دوستان دوست دارم بچه ام دختر باشه چون خودم خواهر ندارم و خانواده هم ندارم زنداداشام خیلی نامهربانن دلم میخواد دخترم یه خواه  دلسوز داشته باشه مثل دوروریام که خواهر دارن غم خوارشون هستن و مثل من بی کس نیستن