2777
2789

نصیحت نکنین فقط بگین یه راه ک درد نداشته باشم هم خودم راحت بشم هم پدر مادرم التماستون میکنم آرزوم اینه بخابم بیدار نشم 

بدنم از روز عاشورا خود به خود کبود میشه هزار تا دکتر آزمایش دادم خوب بود نفهمیدن چیه هر روز دو سه بار کبود میشم اون خوب نشده بدنم دو هفته اس پر شده از لکه های سفید صورتم دستم پاهام رو انگشتام دیگه بریدم نمیکشم خستم پبسیه من ۱۹ سالمه فقط چرا خدا هر چی بالاعه سر من میاره من خیلی ضعیفم خستم بریدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مشکل پوستی داشتم کلی دکتر رفتم بی فایده بود

رفتم طب سنتی جواب گرفتم خداروشکر

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸

استاد آمار ما پیسی داشت هم موفق بود هم خوشگل این چه حرفیه میزنی 

خود من جای سوختگی رو دستمه از بچگی ولی ادامه دادم 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
من ضعیفم هیچ کار بدی نکردم حدا اینجوری میکنه باهام

جوابتو خودت دادی

ضعیفی

باید قوی بشی

اعتقاداتت باید محکم بشه

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸